facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schellekens Creatieve Communicatie

Schellekens Creatieve Communicatie

Info

Schellekens Creatieve Communicatie is een reclamebureau met creatieve ideeën & technische oplossingen voor drukwerk en digitale producten.

Geschiedenis

Schellekens Creatieve Communicatie is een reclamebureau met creatieve ideeën & technische oplossingen voor drukwerk en digitale producten.

Vanuit een inspirerende omgeving werken wij met een klein team aan uitdagende projecten. Al 20 jaar denken wij in creatieve en technische oplossingen, voor offline en online producten.

Noem ons betrokken en bevlogen, kritisch maar niet eigenwijs. Met oog voor detail doen we dagelijks, snel en effectief, waar we goed in zijn. Een creatief idee uitwerken tot een technisch compleet eindproduct; dat maakt ons tot een full-service reclamebureau.

Adres: Antony van Dijckstraat 17, 5143 JB Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0416 561 444
Stad: Waalwijk
Route: Antony van Dijckstraat 17
Postcode: 5143 JB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Joburi Bune Joburi Bune 2 km Ce ne propunem? E simplu: datorita cererii sporite venita din partea clientilor nostr...
Reclamebureau IVC Reclamebureau IVC 3 km Top reclamebureau, denken goed mee met de klant en komen met originele campagnes!
Pulles & Pulles Pulles & Pulles 3 km Reclame en fotografie voor de zakelijke markt en publieke sector.
Metro XL Interieur Graphics & Belettering. Metro XL Interieur Graphics & Belettering. 4 km MetroXL heeft ruim 40 jaar ervaring op het gebied van productie en montage van reclam...
Recensies
Schellekens Creatieve Communicatie werkt snel en is echt creatief. Ze hebben mijn huisstijl vormgegeven en maken regelmatig mooie documenten en leaflets voor mij op waar ik zeer tevreden over ben!
Uitstekend bedrijf! Heel fijne samenwerking, snel en creatief, visueel erg sterk, goede service, ook na oplevering. Voor een nieuwe site, een mooie brochure, folder of leaflet beveel ik iedereen Schellekens Creatieve Communicatie aan!
Topservice! Schellekens levert topkwaliteit en komen afspraken altijd na. Daarnaast zijn ze ook nog eens supercreatief!
Fijn bedrijf, creatief, snel en veel persoonlijke aandacht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid