facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scheidingspraktijk Apart Verder

Scheidingspraktijk Apart Verder

Info

Het besluit is genomen: u gaat scheiden. Maar vervolgens moet uw scheiding nog juridisch, financieel en fiscaal geregeld worden. Want hoe verdeelt u het huis en de bezittingen? Hoe regelt u de zorg voor de kinderen? Wie gaat wat betalen?

Adres: St. Canisiussingel 19 H, 6511 TE Nijmegen
Telefoonnummer: +31621449991
Stad: Nijmegen
Route: St. Canisiussingel 19 H
Postcode: 6511 TE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Recensies
Ik heb Elise ervaren als zeer professioneel met veel empathie en warmte. Ze heeft in mijn zaak bewezen dat ze echt voor beide partijen staat zonder iemand tekort te doen. Het was een verwarrende periode dus fijn dat alles nu zo goed is geregeld en vast gelegd. Als je wil scheiden kan ik Elise van harte aanraden.
Dank je wel Elise, voor je deskundige begeleiding. Wij hebben jou als mediator zeer betrokken ervaren.
Professioneel en meedenkend ! Fijn om in zulke onzekere tijden wat handvaten aangereikt te krijgen. Dank je wel Elise !
Wij zijn door Elise op een bijzonder aangename wijze begeleid in het proces. Ze was een goede neutrale persoon die met een goed gevoel voor de situatie de juiste mix van zakelijkheid en persoonlijk benadering wist te koppelen.
Snelle en professionele afhandeling en het tarief was gunstiger dan dat van onze advocaat. Dank Elise!
Zeer goede en persoonlijke begeleiding.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Scheidingspraktijk Apart Verder.

Nijmegen advocatenkantoor

openingstijden, locatie, vervoer. St. Canisiussingel 19 H kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Scheidingspraktijk Apart Verder adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Scheidingspraktijk Apart Verder. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Scheidingspraktijk Apart Verder delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&S Advocaten B&S Advocaten 2 km B & S Advocaten is een laagdrempelig en gerenommeerd advocatenkantoor met een vestigi...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid