facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scheidingsplanner Twente-Salland

Scheidingsplanner Twente-Salland

Info

Scheidingsplanner Twente-Salland is dé expert in het regelen en het begeleiden van uw echtscheiding in de regio Almelo, Deventer en Nijverdal

Geschiedenis

De Scheidingsplanner Twente-Salland helpt scheidende partners in het afwikkelen van hun scheiding. Wij staan voor vakmanschap, persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kwaliteit. Sinds de start in 2009 hebben wij al meer dan 300 echtscheidingen tot een succesvol einde gebracht.

Wij staan voor mediation op het hoogste niveau, gecombineerd met uitstekende juridische, financiële én fiscale kennis. Waarom? Omdat een over groot deel van de scheiding het financiële vraagstuk betreft. Regel je het niet goed en laat je je niet goed informeren dan sta je over een paar jaar wellicht toch nog voor de rechtbank.

Echter: wordt in de begeleiding voorbij gegaan aan de emoties en de belangen dan zal er in de toekomst tussen de scheidende partners sprake blijven van onderlinge ruzies. Daar is dan niet veel voor nodig. Gewoon omdat de zaken niet goed zijn uitgesproken. Wij zorgen ervoor dat al deze facetten worden meegenomen in jouw scheiding. Zodat je echt op alle fronten op de juiste wijze wordt begeleid.

Bezoekadressen (alleen op afspraak):
- Nijverdal, Willem Alexanderstraat 7
- Almelo, Adastraat 1
- Deventer, Keulenstraat 8



"Wij zijn de Scheidingsplanner. Sinds 2008 bieden wij professionele en betrouwbare hulp bij een scheiding. Wij helpen mensen die gaan scheiden, alleen of samen, en dat doen wij objectief en onafhankelijk. Daarmee creëren wij een uitstekende uitgangspositie voor een nieuwe toekomst. Dát is wat ons drijft, want in het creëren van nieuw geluk ligt de uitdaging, motivatie en zingeving van ons vakgebied.Eén van onze specialiteiten is het in begrijpelijke taal verwoorden van de financiële complexiteit van uw scheiding. Wij maken samen met u zulke duidelijke en transparante afspraken dat u echt in staat bent om vooruit te kijken. Zo weet u heel snel waar u na de scheiding precies aan toe bent."
Adres: Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal
Telefoonnummer: 06-23498530
Stad: Nijverdal
Route: Willem Alexanderstraat 7
Postcode: 7442 MA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Ik ben erg tevreden met De Scheidingsplanner. Het is een moeilijk proces als je gaat scheiden, maar Hendrik van den Berg heeft ons er deskundig en met geduld en begrip doorheen geloodst. Hoe hij ons soms tot de orde riep wanneer wij "van het onderwerp afdwaalden" heb ik als zeer prettig ervaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid