facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scheffers Advocatuur

Scheffers Advocatuur

Info

Scheffers Advocaten is een allround advocatenkantoor met 3 ervaren advocaten in Kolham voor particulieren en ondernemers. Lees hier meer over ons kantoor.

Geschiedenis

Wij leveren deskundige en betrouwbare juridische bijstand tegen een zeer scherp tarief. Zo is ons uurtarief zo'n 25% lager dan landelijk gemiddeld.

Voor ondernemers bieden wij onze diensten bovendien aan door middel van een rechtsbijstand abonnement. Op deze manier kunt u grip houden op uw juridische kosten en staat er altijd een deskundige advocaat voor u ter beschikking.

Wilt u meer weten over de rechtsgebieden die wij behandelen? Kijk dan op onze website: www.scheffersadvocatuur.nl



"Scheffers Advocatuur is een allround advocatenkantoor in Hoogezand, gemeente Midden - Groningen, met ruim 13 jaar ervaring.Wij onderscheiden ons door een persoonlijke, deskundige aanpak van uw geschil of advies, tegen een eerlijke prijs.Een eerste kennismaking is altijd kosteloos.Wij zijn actief op de meest voorkomende rechtsgebieden zoals Strafrecht, Familierecht, Alimentatie, Ontslagrecht, Arbeidsrecht en Huurrecht."
Adres: Gebroeders Wrightlaan 2, 9615 TN Kolham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0598 - 592 303
Stad: Kolham
Route: Gebroeders Wrightlaan 2
Postcode: 9615 TN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Beter laat dan nooit, Zeer goed geholpen, professioneel advocaat, een aanrader voor mensen die in de problemen zijn gekomen. Ga zo door.
Bij meerdere zaken bijgestaan door Mr. Scheffers. Met positieve uitkomsten. Zeer gedreven advocaat. Neemt de tijd voor je. Luistert ècht naar je. En communiceert helder en duidelijk.
Vriendelijk te woord gestaan en vlot met afspraken maken.
Zeer goede Advocaat !! , en geeft veel Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit en waarde. Ik raad hem zeker aan !! Wat een topper!!!!
Zeer goede, vriendelijke en gedreven topadvocaat, een aanrader..
Een kennis van mij heeft deze advocaat slechte communicatie en ervaring
Zeer goede bediening en het personeel is zeer vriendelijk
Een heel goed en fijne advocaat
Goede advocaat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid