facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scheepswinkel van Meer

Info

Watersportwinkel voor authentieke scheepsartikelen voor klassieke traditionele schepen en klassieke jachten

Geschiedenis

Zeilend op klassieke schepen, geboren en getogen op een houten schoener, ligt het voor de hand dat de liefde voor klassieke schepen reeds van jongs af aan aanwezig was.

Naast ons scheepstimmerbedrijf in Harlingen begonnen we een "tagrijn" en langzamerhand werd deze scheepswinkel steeds belangrijker.

De mogelijkheid om de winkel te verhuizen naar een meer centrale locatie (tussen alle havens in) grepen we met beide handen aan. Een mooie locatie waar we sinds 1989 gevestigd zijn.

Watersportwinkels zijn er genoeg maar een winkel die authentieke scheepsartikelen voor klassieke traditionele schepen en klassieke jachten verkoopt, daar was behoefte aan vonden wij.

In onze zoektocht naar meer messing en bronzen dekbeslag kwamen we het bedrijf "Toplicht" tegen waarmee we een bijzondere relatie hebben opgebouwd.

Zó bijzonder dat we al 15 jaar het enige bedrijf zijn dat de produkten van Toplicht verkoopt.

Deze samenwerking heeft geleid tot een nog groter assortiment.

Onze jarenlange ervaring van bouwen, restaureren, timmer- en tuigwerk maakt ook dat we meer zijn dan verkopers van scheepsartikelen. Op verzoek kunnen wij u een gedegen advies geven in uw bouw-/restauratie-en tuigplannen.



"Voor actuele openingtijden, kijk op de website scheepswinkelvanmeer of bel"
Adres: Noorderhaven 8, 8861 AN Harlingen
Telefoonnummer: 0517-417190
Stad: Harlingen
Route: Noorderhaven 8
Postcode: 8861 AN



op zoek naar gerelateerd: TOPLICHT Hamburg, Toplicht, Scheepsartikelen, Scheepsantiek groningen, Binnenvaart benodigdheden, Binnenvaart webshop, CIV Lauwersoog, Marinediscounter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marinediscounter.nl Marinediscounter.nl 765 meter Plotter en passer snel na ongeveer 3 dagen thuis gehad. Passer & plotter lijken t...
Roeiriem.nl Roeiriem.nl 1 km Roeiriemen voor roeisloepen
Recensies
Vanmorgen voor een vriendin van mij een lampenglas voor olielamp gehaald.Al een tijd aan het zoeken daar dit een olielamp van haar overleden moeder is en ik dit graag voor haar wilde oplossen.Bij van Meer scheepswinkel in Harlingen waren plenty glazen op voorraad en werd ik zeer vriendelijk geholpen,ook het omruilen van de katoenen kous was geen probleem. Zeer aan te bevelen deze winkel.
Mooie spullen, maar veel te duur. Binnen 5 minuten weer uit de winkel. Denk dat de eigenaar liever geen mensen in zijn winkel heeft,dat gevoel kreeg ik van deze man Tip voor de eigenaar, begin een scheepvaart museum met al die mooie spullen. Verkoop allen dan niet zelf de entree kaartjes.
Zodra wij de winkel binnenkwamen werden we letterlijk de winkel uitgepraat. Bijzonder ongastvrij. Ik snap dat je op drukke momenten niet de winkel vol wilt hebben i.v.m. de coronamaatregelen, maar we kwamen op een moment dat de Noorderhaven praktisch leeg was en er geen drukte was in de stad. De manier waarop de eigenaar maar opmerkingen bleef maken gaf ons een naar gevoel. Wij komen in ieder geval niet terug, fysiek of online.
Top winkel en de eigenaren weten waar ze het over hebben. Snap niks van de reviews dat ze nors zijn. Het zijn al moeilijke tijden voor de ondernemers en helaas is de winkel klein en mogen er maar 4 mensen. Dan ga je niet onnodig rondkijken en rond hangen hoe leuk ook de winkel is. Ze doen hun best om er wat van te maken en ze willen ook geen boete.
Leuke winkel met mooi assortiment. Eigenaar is iemand met kennis van zaken en een eerlijk advies, niet het type gladde verkoper die stroop rond je mond smeert.
Gelukkig voel ik me zelden zo niet welkom als in deze winkel. Kom hier vooral niet om even te kijken of er nog iets leuks voor jou te koop is want dat vindt de eigenaar niet zo leuk heb ik gemerkt.
Mooie zaak, gave plek, maar het assortiment valt tegen veel prullaria en een dood chaggerijnige eigenaar/vent achter de balie. Gewoon door de etalage gluren en beter niet naar binnen gaan. Dan blijft de illusie.
Jammer op maandag voor de deur en dicht,misschien de.tijden even aanpassen
Mooie winkel met veel, heel veel aanbod op het gebied van schepen uit 1900 t/m het heden. Mag er graag komen om even door de winkel heen te lopen.
Winkel voor allerhande voor klassieke schepen. Ik zocht een lampje en dat hadden ze gelukkig daar.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Scheepswinkel van Meer met het openbaar vervoer


Harlingen, Havenplein 130 meter
199
71
99
Harlingen, Havenplein 150 meter
199
71
99
Harlingen, Veerbootterminal 160 meter
199
71
99
Harlingen, Veerbootterminal 160 meter
71
Harlingen, Veerbootterminal 170 meter
199
99

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid