facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schattefor Cakes

Schattefor Cakes

Info

Schattefor Cakes taarten



"Vroeg is een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes samenkomen. Vroeg is een restaurant, winkel, ontmoetingsplek, bakkerij en leerbedrijf in één. Vroeg staat voor vers, ambachtelijk, ongedwongen en hier hebben we liefde voor het vak.Bij Vroeg werken we met de beste ingrediënten uit de streek en verrassen we onze gasten met echte ambachten. Wij maken alles zelf, van ons bekende versgebakken brood tot onze bijzondere Vroeg gerechten. Wees welkom in onze monumentale boerderij uit 1599!"

"Vroeg is een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes samenkomen. Vroeg is een restaurant, winkel, ontmoetingsplek, bakkerij en leerbedrijf in één. Vroeg staat voor vers, ambachtelijk, ongedwongen en hier hebben we liefde voor het vak.Bij Vroeg werken we met de beste ingrediënten uit de streek en verrassen we onze gasten met echte ambachten. Wij maken alles zelf, van ons bekende versgebakken brood tot onze bijzondere Vroeg gerechten. Wees welkom in onze monumentale boerderij uit 1599!"
Adres: JF Kennedylaan, 3981 Bunnik
Stad: Bunnik
Route: JF Kennedylaan
Postcode: 3981


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Vonk Bakkerij Vonk 485 meter Broodje kruidenkaas ruim 5 euro is best prijzig... Dat gaat ik dus niet meer doen Ve...
Restaurant Vroeg Restaurant Vroeg 2 km Vrij direct gelegen aan de snelweg A12 op een rustieke ruime locatie. Boerderij met e...
de Veldkeuken de Veldkeuken 2 km Leuke locatie, ziet er ook gezellig uit. Eten was lekker, alleen de porties waren hee...
Recensies
Heerlijk gegeten, wij hadden een makreel salade met een heerlijke dressing. Mooi grote parkeerplaats en gratis. Het was mooi weer en kan druk zijn. Mooi omgeving voor fietsers, motorrijders en dagjes mensen. WC niet gezien maar denk wel aanwezig. Parkeren: Groot parkeerplaats en gratis.
Hoe mooi sommige borden ook opgemaakt zijn, zo ontzettend karig zijn de rundvleeskroketten. Geen blaadje sla, of iets om het bord enige kleur te geven. Verder finaal onderbezet. Eén persoon die zijn vak overigens uitstekend verstond die het volledige terras moet bedienen is op een drukke zondag écht te weinig. Geen aanrader.
Nu begrijp ik de uitdrukking vreetschuur, een omgebouwde stal voor heel veel mensen. Hoe druk het ook was werden we snel geholpen en na 10 minuten na onze bestelling zaten we al van ons heerlijke broodje steak tartaar te eten, met er bovenop een gepocheerd eitje. We konden ons toetje als to go mee krijgen. Heel lief. Veel en vriendelijk personeel. Later in het winkeltje nog wat meer lekkers voor thuis gekocht. Ik denk dat het zomers ook een gezellige plek is om te vertoeven.
Heerlijk gegeten maar hoewel niet vol duurde het eindeloos voordat er überhaupt iemand aan de tafel kwam vragen of we iets wilde drinken. Daarna ook maar weer zelf gaan vragen of we eten konden bestellen want ook toen kwam er niemand. Personeel was blijkbaar hard toe aan vakantie, een lachje kon er ook niet vanaf. In het verleden ook wel geweest en toen een totaal andere ervaring maar dit was echt jammer, het zorgt ervoor dat je een volgende keer toch ergens anders naartoe gaat hoewel het eten echt meer dan prima smaakte.
Personeel, vaak hele jonge gasten, mag wat oplettender zijn. Duurde vaak lang voor ze in de gaten hadden dat we nog een wens hadden. Vergaten soms ook te brengen waar je om gevraagd had. Hygiëne in toilet matig. Je handen wassen in een emmer lijkt een leuke verwijzing naar de oude boerderij wat het ooit was maar levert, met de gammele kraan, meer onnodig gespetter en natte kleding op dan frisse handen.
We hebben ons aangemeld en werden naar de bbq plaats gebracht waar onze schoonzoon een verrassingsetentje met familie en vrienden geregeld had. Wij waren vroeg, er was nog niemand alleen de kok. Wij hadden ruim 2 uur gereden en de kok regelde wat te drinken voor ons. We gingen aan de buiten kant van het terras zitten roken. Toen kwam er een vrouw van de bediening die ons bits vroeg of wij zelf het biertje hadden getapt. Ze snauwde ons toe dat we daar niet mochten roken maar tien meter verderop wel waar geen zit mogelijkheid was. Wij zijn 70 jaar en voelden ons zeer opgelaten met zo'n ontvangst. De hele avond voelden wij ons het haasje, als ze rond kwam met eten was het net op en kwam ze niet meer terug. Vroeg ik om cola, zei ze dat ze het kwam brengen, waarschijnlijk om dat mijn schoonzoon er bij stond en zette de cola op de bar. Kortom een voor mij en mijn vrouw een vervelende avond wat zo mooi had kunnen zijn. Een beetje vriendelijker benadering zou gescheeld hebben en excuus voor de botte benadering was op zijn plaats geweest.
Te kleine tafel voor ons gezelschap, we werden dichter op elkaar geschoven ipv nog een tafel eraan vast, met 30⁰ was het daar echt te warm voor. De drankjes waren langer leeg dan vol. Er werd weinig geleg op wat we nodig hadden. Bovendien kreeg ik bij twee keer dezelfde bestelling toch twee verschillende drankjes. De borrelplank bestond voor drie kwart uit belegen kazen... Kaas stond niet eens vooraan bij de ingrediënten en aangezien 'gegrilde groenten' daar vooraan stond, hadden we daar niet maar 4 plakjes van verwacht. Veel te veel kaas, heel veel kaas moeten laten liggen. zo zonde. Ook veel drankjes verkeerd, en te veel, te grote stukken kaas. Ook niet lekker genoeg om door deze obstructies heen te kunnen kijken.
Vrij direct gelegen aan de snelweg A12 op een rustieke ruime locatie. Boerderij met een ruime parkeerplaats, picknick locatie en een groot terras langs de gevel. Binnen staat de keuken centraal met eigen bakkerij, zeker om af te halen een aanrader! Op de heenweg naar Duitsland uitgebreid genoten van het ontbijt. De terugweg gestopt voor een snelle lunch. In beide gevallen smaakvol en verzorgd. De bediening is vriendelijk, enkele jong en nog niet ervaren, maar zeer erkentelijk en gastvrij. Mooie stop om even bij te komen en te genieten.
Zeer verrassend restaurant. Zeer goed en vriendelijk personeel en behulpzaam. Ontzettend leuke boerderij sfeer die zelfs op het toilet te merken is. Een zeer goede eigen bakkerij erbij waar je heerlijk brood en gebak kunt kopen. Ruime parkeergelegenheid. Een absolute aanrader.
Gezellige plek, vriendelijk en behulpzaam personeel. Een plek waar je lekker kan zitten, bij een dineetje samen of een bedrijfsuitje. Ik was er voor het laatste. Maar, hoe gezellig en vriendelijk het allemaal is, het gaat uiteindelijk om het eten. We hadden een vegetarisch menu met telkens twee opties voor voor- en hoofdgerecht. Ik had vooraf een portobello tartaar asperges tweede keus en asperges als hoofdgerecht groentenlasagna als tweede keus. Het voorgerecht was prima maar bij het hoofdgerecht vielen mij twee dingen op: - de asperges waren prima maar de sauce veel te zuur - vreemde combinaties van hoofdgerecht met de bijgerechten: De uitstekende frieten werden met truffelmayo geserveerd, die paste geheel niet bij de asperges. Als groente- bijgerecht werden .... gekruide asperges geserveerd, en een, weer, zure salade. Al die zurigheid ging ten koste van de zachte fijne smaak van de asperges. Vandaar de 3 sterren. Vegetarische menuopties: Zijn er. Parkeren: Ruime parkeergelegenheid naast t restaurant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid