facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schatkamer Juweliers

Info

De Schatkamer Juweliers heeft een assortiment dat bestaat uit prachtige juwelen en horloges van bekende en minder bekende merken.

Geschiedenis

De Schatkamer Juweliers


Trends en traditie sinds 1932

De Schatkamer Juweliers is een bedrijf uit 1932.

In de loop van de jaren zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende juwelier in de stad Groningen en omgeving.

Ons assortiment bestaat uit prachtige juwelen en horloges van bekende en minder bekende merken. We maken sieraden, en repareren alle sieraden en horloges van alle merken.

Onze winkel is recent gerenoveerd. We zijn met onze tijd meegegaan. Kom ons nieuwe intereur bewonderen en laat u verrassen door ons geweldige assortiment, onze vakkennis en onze gastvrijheid!

Adres: Stoeldraaierstraat 5 , Groningen 9712 BT, NL
Telefoonnummer: 050 318 1111
ln.remaktahcsed@ofni
Stad: Groningen
Route: Stoeldraaierstraat 5
Postcode: 9712 BT



op zoek naar gerelateerd: juwelier groningen, juwelier groningen herestraat, de schatkamer juweliers b.v. groningen, goede juwelier groningen, juwelier groningen vismarkt, juwelier hazekamp, repko groningen, juwelier provincie groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pluimage Pluimage 95 meter Nergens kon ik de ring vinden die ik in mijn hoofd had, maar de stijl van Jacqueline ...
FRIS! FRIS! 152 meter Super kwaliteit kraaltjes, netje ingepakt en snel binnen gekomen. Ik heb er veel plez...
Beadies groningen Beadies groningen 179 meter
't Oortje 't Oortje 387 meter Ziet er leuk uit maar zeer slechte kwaliteit oorbellen. 1 paar 25 euro is een ringetj...
Juwelier Scheich Juwelier Scheich 420 meter TOP service, klant vriendelijk en behulpzaam... Gouden armband was al 6 mnd in mijn b...
Recensies
Gisteren hier een horloge gekocht. Erg vriendelijke mensen en goede service. Professionele uitstraling.
De winkel is keurig. De sieraden en horloges ook van goede kwaliteit. Helaas was de service verschrikkelijk. Ik was als enige in de winkel en wilde één specifiek ding kopen. Geen ‘goedemiddag’ of ‘kan ik u helpen’, nee ik word door de verkoopster aangestaard terwijl ik daar loop te wachten.. toen maar gevraagd of ze me kon helpen en nou dat kon misschien net.. Al met al was de service erg slecht.
Redelijk aantal reviews. Overwegend positief. Enkele negatieve over de duur van bestellen.
Goede juwelier, gezellige mensen. Het duurde alleen wel erg lang voordat we onze trouwringen hadden. Maar het was op tijd dus helemaal prima.
Zeer ontevreden! Ik had een bestelling gedaan voor een ring als cadeautje. De ring zou binnen 7 dagen 'er zeker wel zijn'. Na twee weken nog niks gehoord, dus zelf maar even bellen. Krijg ik te horen dat het nog wel 6 weken kan duren. Op de vraag waarom ze niet even pro-actief mij hadden gecontact kreeg ik het antwoord 'geen tijd voor'. Totaal niet klantvriendelijk, dus nooit meer iets kopen hier.
Een rose gouden horloge ring besteld in de zaak , medewerker gaf aan dat het een paar dagen zou duren. Na enkele dagen werd ik gebeld dat de bestelling binnen zou zijn. Eenmaal in de zaak gaven ze aan de ze geen rose ring hadden besteld maar een gouden en de rose gouden ring niet leverbaar was. Het was klantvriendelijke geweest om dit via de telefoon al aan te geven aangezien ik voor niks naar de zaak ben gekomen. Deze klant zijn ze kwijt.
We wilden twee horlogebandjes op maat laten maken bij deze juwelier. Dat zou €10 kosten, prima prijs. Later bleek dat de aanwezige medewerkers geen ervaring hadden met één van de banden, die konden ze dus niet verstellen. Eenmaal bij de kassa mocht ik toch €10 afrekenen en toen ik zei dat dit de afgesproken prijs voor 2 banden was werd dat een beetje weggelachen. Kan me dus wel vinden in enkele van de reviews dat service niet zo belangrijk is hier.
Erg vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je en hebben een echte passie voor horloges! Geven advies op maat over hun mooie Maurice Lacriox collectie.
Altijd vriendelijke begroeting en advies.
Hele fijne juwelier. Batterij van horloge van Swarovski was stuk. Werd gelijk vervangen, zonder problemen. Een stuk sneller en goedkoper dan bij de Swarovski winkel. Hele goede service!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Schatkamer Juweliers met het openbaar vervoer


Groningen, Zuiderdiep 380 meter
19
7
9
Groningen, Zuiderdiep 390 meter
19
7
9
Groningen, Zuiderdiep 440 meter
1
10
11
163
3
4
406
5
6
Groningen, Westerhaven (Perron B) 460 meter
19
7
9
Groningen, Westerhaven (Perron A) 490 meter
19
7
9

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid