facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scharrelvleesspecialist Willem Boon

Adres: De Schoof 72 , Hendrik-Ido-Ambacht 3341 EB, NL
Telefoonnummer: 078 682 4404
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: De Schoof 72
Postcode: 3341 EB


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-21:00
Zaterdag: 08:00-17:00

Recensies
Heel veel keuze prachtig vlees. Ook de vleeswaren en belegde broodjes zijn heerlijk.
Wij halen hier vaak een broodje tussen de middag, deze zijn echt heerlijk! Mijn favoriet is het broodje kipkerrie, doet zeker niet af van de Surinamer! Personeel is altijd vriendelijk en de prijs/kwaliteit verhouding is ook goed Update: Ze hebben nu een apart winkeltje voor de broodjes, erg fijn! Mag wel wat meer sambal tussen haha, gelukkig heb ik thuis madame jeanette sambal en kwam dat helemaal goed. De broodjes zijn wel wat duurder geworden, maar dat is denk ik i.v.m. de extra locatie. Wederom heerlijk genoten van een broodje pulled pork!
Zeer goede slagerij mooi en modern. Mooie producten zeer uitgebreid assortiment. Een feestje om hier je boodschappen te doen.
Ook voor de bbq, zat keuze in heerlijk vlees. Mals vlees en goed gemarineerd. Voor kwaliteit betaal je wel iets meer, niet te vergelijken met supermarkt vlees.
In verband met de 50e verjaardag van mijn vrouw bij willem boon fantastische black angus rib eye en hele goede spareribs gehaald. Toen ik zei dat ik de rib eye op de bbq wilde maken wist willem precies wat ik wilde. Dit resulteerde in 8 stuks rib eye van ieder 350 gram. Pink+ringvinger dikte gesneden. Een prachtig stuk vlees.!!!
Een top slager met sinds dit jaar ook een eigen food bar met bizar goeie maaltijden en kleine bites. Echt uniek in het dorp en in de omgeving.
Sowieso de beste slager in de regio! Vandaag voor het eerst bij de Foodbar een paar broodjes gehaald; waanzinnig! Echt een aanwinst voor het dorp. Ga zo door!
De beste slager ! Eerlijk en heerlijk vleesch.
Heel veel keus. Aardig geholpen en goede prijzen
Prachtige winkel, heerlijke producten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid