facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scharrelhof

Scharrelhof

Info

De Scharrelhof is een sfeervolle, luxe en gastvrije accommodatie met 10 slaapkamers, waar comfort, rust, gastvrijheid en natuurpracht de boventoon voert. De Scharrelhof is gelegen aan de rand van de Achterhoek in Nationaal Landschap Winterswijk-Kotten.

Geschiedenis

Gehele woning

De gehele woning omvat 10 slaapkamers waarvan 3 voorzien van een eigen badkamer. Zo biedt onze groepsaccommodatie u toch de privacy van een eigen kamer. De twee slaapkamers op de begane grond zijn voorzien van een rolstoeltoegankelijke badkamer. In de ruime living is een open haard aanwezig en de twee keukens zijn ieder voorzien van een vaatwasser. In het achterhuis bevindt zich de sfeervolle, luxe gerenoveerde 'deel' (vroeger de stal van de koeien), een ruimte waar 26 personen aan eiken tafels en design stoelen plaats kunnen nemen. De aanwezige houtkachel zal de sfeer zeker verhogen.
Totaal 10 slaapkamers, 5 badkamers, 7 toiletten.

Adres:
Telefoonnummer: 0622680582
Stad: Winterswijk



op zoek naar gerelateerd: Scharrelhof Winterswijk kotten, Paardenhotel Scharrelhof, Paardenhotel Achterhoek, Fietsarrangement Winterswijk, B&B Steengroeve Winterswijk, De Steengroeve Winterswijk, Patat Winterswijk, Arrangement Winterswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Borg Bed & Breakfast De Borg Bed & Breakfast 2 km Bed & Breakfast in Winterswijk met eigen keuken, badkamer en terras!
Bed & Breakfast De Ruisende Aar Bed & Breakfast De Ruisende Aar 2 km Bed & Breakfast De Ruisende Aar Winterswijk
BB Steengroeve Winterswijk BB Steengroeve Winterswijk 3 km Bij aankomst 21.30 moest ik even wachten, omdat er niemand aanwezig was. Maar na een ...
De Vrolijke Haan De Vrolijke Haan 8 km We hebben 1 nacht in De Gapende Gans geslapen. Een heel bijzonder knus huisje. Zeer v...
Recensies
Heerlijke plek op een fantastische locatie, lekker ontbijt en leuke eigenaren!
ongelooflijk mooie en gezellige plek! hele vriendelijke, behulpzame en onwijs lieve mensen. een plek om echt van je vakantie te genieten en tot rust te komen. hele fijne stallen en heel goed verzorgd allemaal! paarden waren meteen op hun plek en daar waren wij heel blij mee. kan bijna niet wachten tot het zomer is en weer te gaan!
Gastvrij, rust, ruimte, fijn zitgedeelte, dat alles in een prachtige omgeving.
We hebben met onze paarden van 2 heerlijke kerstdagen genoten. De accommodatie voor mens en paard zijn erg luxe. Ron en Annette hebben mooie routes uitgezet die makkelijk te volgen zijn met een smartphone. ‘s Avonds zaten we in de hottub onder de sterrenhemel te luisteren naar de uilen.
Super fijn verblijf! Heerlijke bedden, goede maaltijden van de boerderij kok en een prachtige omgeving. Annet en Ron, bedankt voor het fijne verblijf.
Echt enorm genoten! Beste vakantie ooit! Pony was gelijk op zn gemak, hele leuke en gastvrije mensen! We gaan zeker dit jaar weer!!
Zeer vriendelijke gastvrouw en heer, geweldig gelegen in een rustige omgeving. Mooi verblijf en een heerlijke maaltijd van de kok.
Heerlijk eten. Mooie omgeving en vriendelijke gastheer en gastvrouw!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid