facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schapenboet De Nederlanden

Schapenboet De Nederlanden

Info

Aan de rand van De Koog in het gebied "De Nederlanden" staat in de duinen een typisch Texelse schapenboet.

Geschiedenis

Aan de rand van De Koog in het gebied "De Nederlanden" staat in de duinen een typisch Texelse schapenboet. De Schapenboet dateert uit ongeveer 1925 en is gebouwd als hooiberging en stalling voor vee. De Schapenboet heeft een prachtige ligging midden in de duinen van Texel. Alhoewel de inrichting eenvoudig is, is dit een bijzondere locatie om elkaar het jawoord te geven.



"Gezellige winkel met 100% wol- en vachtproducten en aanverwante artikelen zoals plaids, dekens, wollen onderkleding voor jong en oud, honden/kattenmanden, vachtpantoffels, viltpantoffels, schapenvachten. Gemaakt van eerlijke materialen en met oog en hart voor mens en milieu geproduceerd. Bezoek onze winkel of webshop"
Adres: Paal, De Koog
Telefoonnummer: +31 222 31 37 91
ln.gniretaclexet@ofni
Stad: De Koog
Route: Paal


Recensies
Begin dit jaar hebben wij ieder een paar sloffen gekocht. Allebei een ander model, ik zag op Facebook een post over sloffen voorbij komen en heb jullie gelijk aangeraden en vond dit ook het perfecte moment om te laten weten dat wij nog steeds ontzettend blij zijn met onze sloffen. Wij komen zeker langs als wij weer op Texel zijn voor andere producten.
Deze week ontvingen we twee schapenwollen kamerjassen. Geweldig, we zijn er helemaal weg van! Zo is de energiebijdrage die we straks ontvangen wél besteed. Frank
Heb hier een ochtendjas en vest besteld Uitstekende kwaliteit en zitten echt heerlijk! En warmmm Voor texelse wolproducten is de Schapenboet echt een aanrader!
Helaas kon ik door de lockdown de winkel niet in, maar telefonisch een afspraak maken om een product af te halen/laten bezorgen was geen probleem. Ik ga zeker bij een eerstvolgende mogelijkheid daar ronsnuffelen. Klantvriendelijk en kundig, heel redelijk geprijsd. Ik heb een prachtige schapenvacht gekocht, voor zowel in de leunstoel als in de bureaustoel op de thuiswerplek.
Al meerdere keren een sjaal gekocht. Erg mooie kwaliteit en lekker warm. Heel blij mee! Personeel is super aardig, staan voor je klaar en vertellen graag meer informatie over de producten.
Als je zo door Texel wandelt met die frisse eilandenwind, dan merk je wel dat zo'n lekkere wollen trui zeker wel een stuk beter is dan je standaard truitje uit een van de bekende kledingzaken. Het houd je gewoon goed warm, en het zit heerlijk. Maar de glorieuze snor van de verkoper die voor mij afrekende aan de kassa zou sowieso al genoeg reden zijn om deze zaak 5 sterren te geven. 5/5 for mustache.
Wat een top winkel waar je heel erg fijn en goed geholpen wordt. Ik heb hier hele mooie en lekkere warme grijze schapenvacht pantoffels gekocht, en ben hierbij ontzettend fijn geholpen door een enorme aardige man. Ik ben heel erg blij met mijn pantoffels, geen last meer van koude voeten. Heel graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Marjolein Loeffen
Mag ik even zeggen dat we ontzettend genieten van die heerlijke sloffen? Ze zijn zacht, warm en zitten geweldig. De bestelling was heel persoonlijk met iets leuks voor in de kerstboom en ook nog eens razendsnel bezorgd. Echte aanrader!
Superservice! De sloffen van mijn man waren het net niet, en na een vraag om tips hebben ze meteen contact opgenomen. Binnen een paar dagen meteen nieuwe met advies én een klein presentje voor onze kleine. Kwaliteit van product en klantvriendelijkheid is top!
Wat een fijne winkel! We slagen hier altijd - zelfs tijdens de lockdown - voor heerlijk warme sokken. Service met een welgemeende glimlach, fantastisch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid