facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schakenbos Design

Schakenbos Design

Info

Schakenbos Design specialiseert zich op alle facetten binnen online- en offline reclame. Door onze frisse ideeën en nieuwe kijk op het gebied van het designingsproces kunnen wij successen behalen.

Geschiedenis

Schakenbos Design specialiseert zich op alle facetten binnen online- en offline reclame. Door onze frisse ideeën en nieuwe kijk op het gebied van het designingsproces kunnen wij flexibel en resultaatgericht te werk gaan.

Ontwerp & DTP
Ontwerpen die uit het oog springen en die zichtbaar uw offline zichtbaarheid vergroten. Met een goed design is de kans groter dat u opvalt bij klanten en uw doelgroep.

Design & Development
Schakenbos Design ontwikkelt op maat ontworpen websites die daadwerkelijk scoren en uw online zichtbaarheid zichtbaar vergroten. De responsive websites die wij bouwen zijn gebaseerd op de nieuwste trends binnen design.

Online Marketing
Wilt u meer rendement halen uit uw social media kanalen? Schakenbos Design realiseert en onderhoudt social media kanalen voor bedrijven en startende ondernemingen. Daarnaast beheren wij de social media kanalen en bedenken, ontwerpen en creëren wij hoogwaardige inhoudelijke content passend voor uw bedrijf.



"Schakenbos Design helpt sinds 2015 bedrijven bij het behalen van online succes."
Adres: Grachtswalplein 19, 8861 SH Harlingen
Telefoonnummer: +31 6 11131394
Stad: Harlingen
Route: Grachtswalplein 19
Postcode: 8861 SH


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 20:00
Dinsdag: 07:00 - 20:00
Woensdag: 07:00 - 20:00
Donderdag: 07:00 - 20:00
Vrijdag: 07:00 - 20:00
Zaterdag: 07:00 - 20:00
Zondag: 07:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grafisch Centrum Harlingen Grafisch Centrum Harlingen 295 meter Goed bedrijf papa!
Levensverzekeringen Levensverzekeringen 555 meter hi
Social Media Helpdesk Social Media Helpdesk 601 meter value, relationship, sales, awereness, succes
Drukker Harlingen Drukker Harlingen 777 meter Online drukkerij in die in Harlingen Drukwerk levert voor de scherpste prijzen.
All-in Website All-in Website 777 meter
Drukwerk Harlingen Drukwerk Harlingen 867 meter Drukwerk Harlingen Voor al uw drukwerk, reclameartikelen, vlaggen, relatiegeschenken ...
Recensies
Fijne ervaringen! Mooie ontwerpen, snelle service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid