facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schaffenburg Office Furniture

Schaffenburg Office Furniture

Info

Als familiebedrijf weet Schaffenburg als geen ander hoe er gewerkt wordt op een plek die voelt als thuis. Vanuit deze filosofie ontwikkelen en produceren wij meubilair en accessoires voor zakelijke omgevingen.



"#ThuisOpJeWerkAls familiebedrijf weet Schaffenburg als geen ander hoe er gewerkt wordt op een plek die voelt als thuis. Het leuk vinden om uw collega’s weer te zien, het samen meer en beter willen, het steunen van elkaar in voor-en tegenspoed, het zijn maar een paar van de vele aspecten die wij associëren met dat positieve thuis-gevoel. Wij beweren daarom heel stellig dat een plek waar medewerkers zich thuis voelen, een plek is waar goed wordt gewerkt."
Adres: Lindtsedijk 76, Zwijndrecht, Netherlands, 3336 LE, 3336 LE Zwijndrecht (Nederland)
Telefoonnummer: +31786231234
Stad: Zwijndrecht
Route: Lindtsedijk 76, Zwijndrecht, Netherlands, 3336 LE
Postcode: 3336 LE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Schaffenburg 1335 NEN bureaustoel, ABC Zwijndrecht, Schaffenburg NPR1813, Schaffenburg schuifdeurkast, Schaffenburg 045, Schaffenburg 065, Sound of Silence Schaffenburg, Schaffenburg Domestico
Recensies
Werd je aandacht getrokken naar het opvallende gebouw van Schaffenburg Office Furniture? Kom dan eens binnen en laat je verassen door de inrichting en de zeer kundige en vriendelijke mensen. Is je kantoor toe aan een nieuwe inrichting? Wij staan voor je klaar!
Fantastisch familiebedrijf met geweldige oplossingen voor kleine en grote kantoorruimtes. Service en meer dan goed, snelle levering en bijzonder goede kwaliteit. Schaffenburg kan ik van harte aanbevelen!
Prima en gastvrij ontvangst met professioneel en inspirerend advies.
Wat een fijn bedrijf is dit toch. Service zoals het hoort en stoelen met top kwaliteit. Je betaalt er wat voor maar spijt zul je niet krijgen.
Mijn stoel zit al jaren uitstekend. En dankzij de goede service kan deze er weer jaren tegenaan. Fijn bedrijf!
Service en afspraken nakomen is helaas niet hun sterkste kant. En beweren dat er meerdere keren iemand voor de deur heeft gestaan na het maken van een afspraak er was geen afspraak gemaakt, helaas, en bovendien is er altijd iemand thuis, en dat ze meerdere keren gebeld hebben geen idee met wie ze dan gebeld hebben, maar zeker niet met mij... Jammer dat ze zelf in hun leugens geloven... En mij via hun reply als leugenaar weg willen zetten terwijl zij geen enkele afspraak nagekomen zijn....
Na jaren was een onderdeel van een burostoel kapot, snel en moeiteloos vervangen, wat een service. Schaffenburg bedankt!
Ik was voor een bureau fiets een onderdeel verloren. Na hun via de mail te contacten hebben zij mij geholpen aan een vervangend onderdeel! Kostenloos wat een geweldige extra service! Een voorbeeld in de dienst verlening Super! R Visser
Goed bedrijf. Daad bij het woord staat hoog in het vaandel
Vlot en vriendelijk geholpen met lossen en laden, geen laaddock aanwezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid