facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schaersvoorde Winterswijk

Schaersvoorde Winterswijk

Info

De locatie van Schaersvoorde in Winterswijk is bijzonder kleinschalig. Hier volgen iets meer dan 200 leerlingen onderwijs. Iedereen kent elkaar hier!

Geschiedenis

De locatie van Schaersvoorde in Winterswijk is bijzonder kleinschalig. Hier volgen iets meer dan 200 leerlingen onderwijs. Iedereen kent elkaar en dat vinden we leuk. Het is niet alleen erg gezellig bij ons, maar het geeft je ook een veilig gevoel.

In het eerste leerjaar hebben we in Winterswijk leerlingen voor de beroepsgerichte/kaderberoepsgerichte leerweg (bl/kl), de gemengde/theoretische leerweg (gl/tl) en voor het havo/vwo. Leerlingen kunnen op al deze niveaus de eerste twee jaar van het voortgezet onderwijs in Winterswijk volgen.

Leerlingen die de theoretische leerweg van het vmbo volgen, doen in Winterswijk aan het eind van het vierde jaar examen. Leerlingen die de basis- of kaderberoepsgerichte van het vmbo volgen, gaan na het tweede leerjaar naar het Stationsplein in Aalten. Leerlingen die na het tweede leerjaar naar havo 3 of vwo 3 gaan, doen dit op de Slingelaan in Aalten.

Adres: Pronsweg 3, 7101 CE Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0543-512186
Stad: Winterswijk
Route: Pronsweg 3
Postcode: 7101 CE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Schaersvoorde Stationsplein, Schaersvoorde Dinxperlo, Schaersvoorde vakantie, Schaersvoorde docenten, Magister Schaersvoorde, Schaersvoorde Aalten, Schaersvoorde absentie, Schaersvoorde vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pronova Praktijkonderwijs Pronova Praktijkonderwijs 680 meter Pronova is een school voor praktijkonderwijs in Winterswijk.
Gerrit Komrij College Gerrit Komrij College 714 meter Je zou hier maar op school zitten
Recensies
Slechte school, je zou een vaste docent hebben die je in de gaten houdt heb nu al 5 nieuwe gehad. En de lessen deugen niet. Zelfs mijn oma die de Vietnamoorlog heeft meegemaakt vind dit zielig. Ook de communicatie kan wat beter. Broodjes wel lekker. Zeker een aanrader . . . . . . . . *sarcastische reactie* Prima school
Je word gescamt want zakje chips kost 0.70. Bro niet doen
Enorm leuke school, ben wel in de 3e klas weg gegaan omdat een docent genaamd 'Beumer' mij genakt heeft. Heel veel groetjes allemaal! Succes met jullie Exame's! Doeiii!
Broodjes zijn te duur je word bespoten met planten spuit en iedereen is ongesteld
Super lekkere kip. En een hele boel ongestelde kinderen. De knakworstje waren te duur
Wel goed. Goed personeel. Maar toetsen en dat soort dingen konden nog wel wat beter gepland worden.
Nooit je kind heen sturen. Doe ze t niet aan
Leuke school met veel aandacht voor het individuele kind.
Maar een week meivakantie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid