facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schadenet Vianen

Schadenet Vianen

Info

Schadenet Vianen

Geschiedenis

De handel in- en reparatie van personenauto's en lichte bedrijfsauto's, de uitoefening van een autoschadeherstel-, autoplaatwerkerij- en autospuiterijbedrijf.

Adres: Placotiweg 8, 4131 NL Vianen
Telefoonnummer: 0347-322483
Stad: Vianen
Route: Placotiweg 8
Postcode: 4131 NL


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
2wheels4rent.nl 2wheels4rent.nl 613 meter Uw partner voor de verhuur van brommers, motoren en aanhangers, bedoeld voor particul...
Jochems Automotive Jochems Automotive 994 meter auto verkoop
Recensies
Ik werd uitermate keurig, vriendelijk en correct geholpen door dhr Burggraaf van deze vestiging.
Onderdelen bmw duren erg lang hebben geen goede contacten met onderdelen leveranciers. auto heeft hier voor 2 ruitjes bijna 3 weken gestaan wat binnen een dag moet kunnen gebeuren. Moeten nog veel leren. Vriendelijk personeel maar dat is net niet genoeg!
Helaas weer terug moeten komen ivm autoinbraak maar weer super vriendelijk geholpen en ze hebben meegedacht hoe dit de volgende keer voorkomen kan worden. Al blijft dat lastig met een vw golf. Dank voor jullie service!
Ik belde schadenet Vianen om te vragen of zij leenauto service verlenen, ivm reparatie van mijn schade auto. Ik kreeg een vriendelijke dame aan de lijn die het niet wist. Geen probleem, ik ben netjes doorverbonden. En ik kreeg de heer WIT aan de telefoon die best wat kan doen aan zijn communicatie naar klanten toe. Hij nam op met HALLO, wat nogal geïrriteerd klonk. Ik stelde hem netjes mijn vraag en hij antwoordde met Nee, Zonder dit verder toe te lichten. Ik heb hem aangegeven dat ik onbekend ben met dit soort situaties en of hij zijn antwoord verder kan toelichten. Waarnaar hij nonchalant lachte en zei: alles kost geld op de aarde, dus ook de leenauto. Ik vind het niet kunnen dat je potentiële klanten zo benaderd dus met of zonder leenauto geen schadenet Vianen voor mij.
Het is ECHT magie wat ze daar doen. De rechter kant van de auto was echt totaal vernield, maar nu ziet de auto er weer picobello uit. Vriendelijke service, nemen de tijd voor kwaliteit, leenauto beschikbaar gesteld, echt fantastisch! En garantie certificaat, voor 4 jaar.
Was met bumper tegen paaltje gereden, lag er op de hoek af, durfde niet mee naar Utrecht te rijden. Langs Schadenet gereden vlak voor sluitingstijd, maar waren erg behulpzaam en bumper vast gezet met ductape. Zodat ik veilig de weg op kon!
Zeer netjes geholpen 5 Brinkverkeer Amersfoort
Goede service. Je word snel geholpen.
Vriendelijk personeel en goed geholpen.
Fijn contact. Goed geïnformeerd over de schade. Snelle oplossing. Onze dank.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid