facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schadenet Stuivenberg Weesp

Schadenet Stuivenberg Weesp

Info

Al jaren een begrip in de omgeving van Weesp voor uw autoschade, en sinds kort ook voor autoruitreparatie. U kunt altijd zonder afspraak langsrijden, wij staan voor u klaar. Bellen mag natuurlijk ook!

Adres: Flevolaan 31, 1382 JX Weesp
Telefoonnummer: 0294 480 083
Stad: Weesp
Route: Flevolaan 31
Postcode: 1382 JX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Recensies
Prima geholpen, volgende week mijn auto weer ophalen en een fijne vervangende auto meegekregen.
Tijdens het schadeproces ben ik super goed geholpen door het team van Schadenet Stokvis. Zij gaan net een stapje verder in de schadeafhandeling met de dienstverlening die daarbij hoort. Ik raad dit bedrijf zeker aan.Service: Autoschade herstellen
Fantastisch bedrijf en vakwerk als het gaat om schade reparatie!
Ze hebben me heel goed geholpen met mijn Ford Ka. Ze stelde me gerust en ik kan er goed met mijn vragen terrecht
Ik ben echt onder de indruk van de dienstverlening. Ik had mijn auto weggebracht voor twee schades. Ze waren snel, supergoed en enorm klantvriendelijk.Service: Autoschade herstellen
Deze garage werd aanbevolen door mijn autoverzekering voor schade herstelling. Deukje en diverse krassen zijn keurig uitgevoerd. Vriendelijk geholpen en leenauto stond klaar.
Bijtijds afspraak gemaakt. Auto afgeleverd. Na paar dagen bellen. Auto staat ergens anders in NL. Niet volgens afspraak klaar. Kon ook niet want stokvis na fusie helemaal niet bedrijfsklaar. Auto weer opgehaald, want moest op vakantie. Wat ze overigens wisten. Nu betrouwbaar bedrijf zoeken.
Vandaag langs geweest voor een schade aan de bumper van mijn auto. In de ochtend auto gebracht, leen auto mee gekregen en kon hem einde van de dag weer ophalen. Helemaal niks meer te zien van de schade. Deze toppers hebben zelfs mijn auto nog schoon gemaakt en als kers op de taart mij nog een bloemetje gegeven ook. Kortom, bij dit bedrijf word je goed geholpen met een perfecte service voor een betaalbare prijs!
Afgelopen week is de schade raam vernieuwd en boordcomputer vernieuwd van mn e-golf hersteld. Super vriendelijk en duidelijk geholpen. Leenauto mee en eigen auto weer netjes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid