facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schadenet Kraaijvanger

Schadenet Kraaijvanger

Info

Welkom bij Schadenet Kraaijvanger! Wij realiseren ons dat autoschade in een klein hoekje zit en altijd ongelegen komt. Contact opnemen met Schadenet Kraaijvanger is voldoende. Onze vestigingen kunt u vinden in Almelo, Oldenzaal, Haaksbergen en Doetinchem.

Adres: Metaalstraat 5, 7483PD Haaksbergen
Telefoonnummer: 053-5722071
Stad: Haaksbergen
Route: Metaalstraat 5
Postcode: 7483PD



op zoek naar gerelateerd: Schadenet Kraaijvanger Doetinchem, Kraaijvanger Almelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Joost Autoplaatwerk Joost Autoplaatwerk 3 km Gespecialiseerd in orgineel BMW en Mini plaatwerk.
S+S Tuning S+S Tuning 3 km Altijd vriendelijk, grote onderdelenvoorraad. Goede service.
Recensies
Netjes gerepareerd buitenspiegel vervangen met goeie service dankzij vriendelijke medewerkers. Ik zou dit bedrijf aanbevelen.Service: Autoschade herstellen
Ze zijn echt heel Netjes en correct nemen de schade goed op. De afhandeling is ook erg goed. Ze kunnen Je een goede indicatie geven hoe lang Je Je auto kwijt bent en geven Je even goede leenauto mee. Echt een aanrader in geval van schade. Zelfs al zie Je zelf iets wat onopgemerkt was is dat geen probleem dan maken ze dat nog voordat Je de auto weer meeneemt.
Barst in mijn raam van de auto. Via verzekering kon ik hier terecht. Ze zijn klantvriendelijk en ik kon er snel terecht voor het vervangen van mijn raam. Autoraam was binnen 2 uur vervangen. Rekening werd afgehandeld met de verzekering. Top service hier.
Zeer slechte ervaringen mee. Voor het eerst schade: Ik moest de auto laten taxeren bij Kraaijvanger, echter kreeg ik de auto alleen mee voor 75 euro... De heren bij het schadebedrijf hebben er niet bij verteld dat ik het bedrag terug zou krijgen zodra ik de auto daar liet repareren.... Ik wilde de auto daar niet laten repareren door slechte ervaringen van kennissen. Dit had men wel eerder mogen vertellen!!
Dacht dat ik een nieuw sterretje in de ruit had maar dat was dan toch niet zo. Er was dus niets te repareren. Maar zaak en wachtruimte maakt en goede indruk.
Wat een goed schadeherstelbedrijf! Perfecte service, klantvriendelijk personeel, aardige mensen, mooi kantoor ook. Ze doen wat ze beloven. En bij deze ook nog bedankt voor de bloemen, mooi hoor!
Prima service door vakmannen. Voorruit perfect vervangen
Goede service, na problemen met de deur, gisteren netjes opgelost.
Prima schadeherstel bedrijf met vakkundig en klantvriendelijk personeel. Afspraak = Afspraak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid