facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schadenet Knopper

Info

Schadeherstel zonder zorgen

Geschiedenis

Schade aan uw auto is altijd vervelend maar Schadenet Knopper helpt u zorgeloos weer op weg. Onze vakkundige schadeherstellers repareren elk merk en type auto altijd binnen de afgesproken tijd. Daarbij verzorgen we de gehele afwikkeling met uw lease- of verzekeringsmaatschappij. Niet voor niets is Schadenet Knopper al sinds 1939 een begrip in Het Gooi en omstreken!
Werken aan groen schadeherstel

Schadenet Knopper zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doen we door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Al onze reparaties gebeuren volgens erkende milieunormeringen, keurmerken en regelgeving als FOCWA en KZS. Daarmee loopt Schadenet voorop op het gebied van groen schadeherstel.


Adres: Franciscusweg 30, 1216 SK Hilversum
Telefoonnummer: 035-6241305
Stad: Hilversum
Route: Franciscusweg 30
Postcode: 1216 SK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GoNeo Hilversum GoNeo Hilversum 149 meter Deze mensen doen gewoon ontzettend goed werk met echte toewijding aan hun vak. Ik had...
Autotaalglas Hilversum Autotaalglas Hilversum 166 meter Zeer professioneel, snel, schoon, aardig bij een noodsituatie. top.
Recensies
Prima bedrijf zeer netjes en keurige aflevering.
Schade is op zeer goede wijze opgelost. Ook heel mooi en egaal gespoten. De communicatie is heel vriendelijk. Kan eventueel ook via de e-mail zodat je de status van de reparatie kan volgen. Een echte aanrader bij pech.
Goede service, zeer beleefd personeel
Schade aan mijn auto goed verholpen
Echt een goed bedrijf. Duidelijk, vriendelijk en zeer professioneel.
Erg goed geholpen.
Prima en netjes geholpen. Auto ziet er weer uit als nieuw en je wordt hier nog echt als "klant is koning" behandeld.
Goede service. Ook aluminum reparatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid