facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schadenet First Class Breukelen

Schadenet First Class Breukelen

Info

First Class dankt zijn naam aan de werknemers en equipment aanwezig binnen het bedrijf om hoogstaand schadeherstel uit te voeren aan premium automerken.

Adres: Corridor 13, 3621 ZA Breukelen
Telefoonnummer: 0346237027
Stad: Breukelen
Route: Corridor 13
Postcode: 3621 ZA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tesla garage Breukelen, Reco Schadenet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schadenet Reco Haarlem Schadenet Reco Haarlem 403 meter Fijne ervaring met deze organisatie. Duidelijke afspraken, schade heel netjes herstel...
Recensies
Als je met een bedrijf als Schadenet in aanraking komt betekend dit meestal dat je een minder leuke ervaring met je auto hebt gehad. Als je dan toch een bedrijf moet kiezen dan ben je bij Schadenet in Breukelen aan het juiste adres. Bij het eerste contact gelijk al een goede indruk. De vervangende autos die geleverd worden zijn zeker geen barrels zoals je vaker ziet maar van de duurdere klasse . De opgelopen schade in mijn geval een nieuwe bumber en koplamp zijn keurig vervangen en toont weer als nieuw. Dit bedrijf geeft een vertrouwde indruk en handelt de zaken netjes af. Makkelijk te bereiken vanaf de a2 gelegen direct naast de rijksweg.
Goede ontvangst in hectische mega body shop aan de A2. Duidelijke communicatie en een pittige klus volledige zijkant en bumper in 5 dagen gefixed. Leen auto stond klaar. Hoewel een Duits top merk volgens velen was de voorstoel niet te doen. Is natuurlijk persoonlijk en heeft niets met kwaliteit en service van Schadenet Breukelen te maken. Goede communicatie en auto weer als nieuw. Klasse geregeld. Bedankt!
Echt een bedrijf voor de Tesla Mvg.Hennie Damste Berging
Ik heb een bijzonder goede ervaring gehad met Schadenet Breukelen! Heel vriendelijk en professioneel ontvangst. Ik voelde me welkom. Mijn auto heb ik achtergelaten voor reparatie en ik kreeg een prachtige leenauto mee. Op de afgesproken dag - twee dagen later - was mijn auto klaar. Uitstekend gerepareerd en ze hadden hem ook nog voor me gewassen. Top! Een aanrader.
in verband met reis naar het buitenland zat er haast achter de reparatie van mijn auto. Alle andere door mn verzekering aanbevolen garages zouden de auto pas over 2 á 3 weken kunnen repareren. Breukelen Schadenet wou hun best doen om de auto voor het weekend klaar te hebben. Ik heb hem net kunnen ophalen een dag eerder dan de eerste berekening, dus binnen twee dagen gemaakt! Zeer blij!
Ondanks mijn pech dat mijn auto totaal loss was ben ik toch heel prettig en goed behandeld. Prima en vriendelijk personeel en ook een heel goede service. Alles met elkaar een goede afhandeling.
Men is gebrand om je 100% te helpen naar tevredenheid. Ook al zag ik dit door eigen toedoen in eerste instantie niet.Service: Autoschade herstellen
Fijne ervaring met deze organisatie. Duidelijke afspraken, schade heel netjes hersteld. Vervangend vervoer was goed geregeld en auto volledig gereinigd terug gekregen. Helemaal top!
Top bedrijf en ze hebben onze auto weer nieuw gemaakt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid