facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schade Alert

Schade Alert

Info

Eerste hulp na een aanrijding



"Schade Alert voert de regie over de verhaalsactie op de veroorzaker. Wij laten de schade -volledig onafhankelijk- begroten door een schade expert. Je vertrouwde autobedrijf wordt hierin volledig betrokken en voert de reparatie meest deskundig uit zonder enige beperking door een verzekeraar. De veroorzaker is eveneens aansprakelijk voor betaling van onze kosten. Uiteraard doen wij alles redelijk en billijk."
Adres:
Telefoonnummer: 088 08 04 000
ln.trelaedahcs@ofni
Stad: Heumen


Recensies
Eind april werd mijn net nieuwe gebruikte auto aangereden op de parkeerplaats. Met de afwikkeling en manier van aanpakken had ik geen ervaring. Maar dat het altijd gedoe is, had ik wel gehoord. Ik werd gewezen op Schade Alert en werd daar zeer deskundig en vriendelijk geholpen door Taha. Dat het gedoe was bleek al snel. Ook Schade Alert hoorde na de aansprakelijkstelling eerst helemaal niets van de verzekeraar van de veroorzaker. Ze reageerden gewoon nergens op! Taha hield mij daarvan keurig op de hoogte. Schade Alert heeft op een gegeven moment een dagvaarding gestuurd aan de veroorzaker. Daar had zijn verzekeraar Nationale Nederlanden duidelijk geen zin in. Het was toen zó geregeld en zonder verdere discussie werd de schade door Nationale Nederlanden direct vergoed. Intussen was het wel half juli. De schade-expertise werd overigens ook heel goed opgesteld door een expert van Bolsenbroek & Partners die samenwerkt met Schade Alert. Echt TOP geregeld!! Ik heb intussen met de uitkering en de opbrengst van mn schadeauto weer een andere auto kunnen kopen en ik ben helemaal happy! Echte aanrader!!
Geen prettige ervaring met dit bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid