facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schaatsen slijpen - Wezep

Schaatsen slijpen - Wezep

Info

Scherpe schaatsen zorgen voor veiligheid en veel schaatsplezier.

Schaatsen slijpen Montfoort - Oudewater slijpt uw schaatsen weer snel en vakkundig scherp.

Geschiedenis

Al vele jaren slijpt Jelle de schaatsen van de lokale schaatsliefhebbers weer vlijmscherp.

Zijn ervaring en kritische instelling zorgen ervoor dat elke schaats, van amateur tot wedstrijdrijdschaats, weer scherp wordt tot in de puntjes.



"Stouwdam Sport is een van de grootste en meest toonaangevende speciaalzaken van Nederland. Specialist op het gebied van schaatsen, fietsen en skeeleren. Al meer dan tachtig jaar verkopen wij schaatsen. Hoe het ooit allemaal begon? In 1928 werden de eerste schaatsen verkocht vanuit een smederij aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek. Langzaam maar zeker werd het assortiment steeds uitgebreider. Stouwdam werd een begrip in Nederland.Schaatsen, inline skates, racefiets, mountainbike of skeelers kopen? Bezoek onze winkel of bestel online."
Adres:
Telefoonnummer: 0611105673
Stad: Montfoort


Recensies
Zeer prettig en professioneel geholpen bij aanschaf fiets . Toen het fietsenrek niet goed op de trekhaak gemonteerd kon worden kwam er direct hulp… super bedankt!
Fiets met wat kraakjes en piepjes ingeleverd voor onderhoud. Prima opgelost weer helemaal stil en alles loopt als een zonnetje
Voor iedereen die gek is van sportieve fietsen ‍ is deze winkel een aanrader! Ruime keuze uit mountainbikes en race fietsen. Naast het gehele Specialized assortiment staan de Orbea en Sensa modellen ook keurig gepresenteerd Om comfortabel te fietsen is er een ruime keuze uit kleding en accessoires voor de fiets. Naast fietsen is Stouwdam ook gespecialiseerd in schaatsen en skates Winkel bevindt zich op 2 min rijden van de A28 en voor de winkel is er voldoende parkeergelegenheid.
Dynamische fietsmeting gehad. Veel tips, en uitleg. Aanrader!
Winkel met een compleet assortiment schaatsen, skeelers en fietsen. Wel moesten wij vragen om geholpen te worden en dat hoort niet in een winkel, ook niet rond de middag. Verder netjes geholpen.
Goede service, ook verder kijken naar je doelen en wat je met iets kan bereiken
Na een matig enthousiast advies een paar fijne warme handschoenen aangeschaft. Jammer dat ik pas later ontdekte dat deze over het gehele internet voor de helft vant geld worden aangeboden.
Zeer vlot en vakkundig geholpen. Verstand van fietsen en materiaal.
Doe jezelf een lol en bestel skeelers ergens online: tot 2 x toe slecht advies gehad en zit nu opgescheept met dure, niet goed zittende skeelers. Eerst kreeg ik skates aangesmeerd i.p.v. skeelers. Ondertussen oude skeelers ingeleverd waarmee ik niet overweg kon die vervolgens voor het dubbele in de winkel lagen dan mij werd geboden en vervolgens skeelers gekregen die bij nader inzien veel lijken op de skeelers waarmee ik niet overweg kan. Ook nog maanden moeten wachten op een bestelling waarbij uiteindelijk verkeerde maat was besteld. Tot slot kon ik de niet goed zittende skeelers niet meer terugdoen, ondanks dat ik er 1 proefrondje op gereden had. Hiervoor wilden ze 100 euro minder teruggeven. Dus bestel online; dan heb je geen advies maar ook niet verkeerde. En als het niet bevalt kun je het gewoon in de doos terugdoen, terugsturen en krijg je je geld weer.
Netjes geholpen met de reparatie van mijn fiets.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid