facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schaats- en Skeelervereniging Rijssen

Schaats- en Skeelervereniging Rijssen

Geschiedenis

De Schaats- en Skeelervereniging Rijssen is een vereniging van ongeveer 120 leden. De vereniging ontstond vanuit een fusie van de IJsclub Rijssen (oprichting 1914) en de Skeelervereniging Rijssen (oprichting 1999) en is zowel 's zomers als 's winters actief.
's Zomers (skeeleren) wordt er op maandag en woensdagavond in diverse groepen getraind. Daarnaast organiseert de vereniging een clubcompetitie, een landelijke toertocht en een landelijke wedstrijd. In 2010 was de vereniging zelfs organisator van het NK Marathon Skeeleren.
In de winter wordt er (mits het weer dit toelaat) geschaatst op de prachtige natuurijsbaan aan de Maatgravenweg in Rijssen. De laatste jaren zijn vrijwilligers druk bezig geweest om deze baan op te knappen, met succes!

Adres: Opbroekweg 40d, 7461 PH Rijssen
Stad: Rijssen
Route: Opbroekweg 40d
Postcode: 7461 PH



op zoek naar gerelateerd: Skeeler vereniging, Opbroekweg 42 rijssen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid