facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schaaldelen.info

Schaaldelen.info

Info

Handel en vervaardigen van hout, planken, schaaldelen, hekken, schuttingen, tuinmeubels en accesoires

Adres: Hondstraat, 5334 JM Velddriel
Telefoonnummer: 06-12585430
Stad: Velddriel
Route: Hondstraat
Postcode: 5334 JM


Recensies
Douglas Company heeft bij ons een mooie overkapping geplaatst. Vanaf het begin tot einde is alles vlekkeloos verlopen en binnen een maand geregeld van de offerte tot de oplevering. Mannen werken snel, nauwkeurig en ruimen alles op zodra ze klaar zijn. Top bedrijf, echt een aanrader!
Wij hebben Douglas bij ons aan huis een houten overkapping laten maken. De weersomstandigheden waren niet ideaal op de 1e werkdag, maar dat heeft hun niet weerhouden om een mooie overkapping te bouwen. We zijn er blij mee en ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen. Ze werken netjes en ruimen als ze klaar zijn ook alles netjes weer op.
Na grondig onderzoek gedaan te hebben naar de beste partij om onze overkapping te maken, zijn we uitgekomen bij de Douglashout Company. Direct vriendelijk contact met de officemanagers en directeur. Een heldere en goed geprijsde offerte ontvangen, waarna de werkzaamheden in augustus dit jaar hebben plaatsgevonden. De timmermannen hebben helaas de pech gehad tijdens de hittegolf te moeten komen werken, maar hebben goede adviezen gegeven en het werk meer dan prima verricht. Ik verbaas me dan ook echt oprecht over de 1 ster review die zij hebben gekregen. Wij herkennen ons hier totaal niet in. ook een stuk extra werk werd namelijk vlot en tegen een redelijke prijs door de mannen en deze organisatie opgepakt. Al met al de 5 sterren waard. Nu nog zelf de vloer leggen en we kunnen gaan genieten van de nazomer
De mannen van Douglas Hout Company hebben bij ons een overkapping en een fietsenhok gebouwd. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat, hun manier van werken en hun advies. Ook wanneer dingen even tegenzaten stelden zij zich flexibel op. Bedankt Ernst, Collin, Kenny, Andre en Angela. Jullie zijn toppers!
Kijk nou, hoe leuk! Zelf ontworpen, maar met advies van de Douglashout Company nóg leuker geworden. Nette offerte, goede suggesties, heldere communicatie, strak timmerwerk; een tuinhuis bouwen kun je dus prima aan ze overlaten. Zeker als je er ook nog voldoende koffie in gooit, dan komt het helemaal goed.
Prima werk geleverd! Denken mee met de klant en komen zelf met meerdere optiemogelijkheden. Zij leveren een totaalpakket zodat we niet naar meerdere leveranciers hoeven te zoeken! Wij zijn heel tevreden en raden Douglashout Company zeker aan!
Fietsoverkapping netjes en snel opgeleverd! Zeer tevreden met het eindresultaat. Tip; goed om bij de werkzaamheden zelf aanwezig te zijn, voor afstemming over uitvoer van de details van de werkzaamheden, omdat vooraf de hoofdlijnen van de werkzaamheden bekend zijn.
Dankzij storm Corry op de 1 e werkdag alleen t materiaal kunnen lossen en een verloren werkdag voor de medewerkers, Ze hebben hun planning veranderd en de dag erna vol frisse moed aan onze overkapping en aangrenzende schutting De begonnen en alles wordt ter plaatse keurig op maat gemaakt ook in overleg met de buren, keurig netjes gewerkt en alles volgens afspraak Gemaakt. Ze ruimen alles keurig op en hebben steeds overleg met je als klant over de vorderingen. Het eindresultaat is voor ons geweldig En we zijn er erg blij mee Top bedrijf , echt een aanrader !
Prachtig tuinschuurtje ;geloof niet dat er veel zaken zijn zoals deze !!, netjes betrouwbaar , punctueel , vakbekwaam Andre en ?.... , en dat voor een hele nette prijs
Onaardig personeel, telefonisch niet bereikbaar ook al beweren ze zelf van wel. We hadden het op verschillende ochtenden geprobeerd. Wij vroegen op vrijdag om 15 planken op maat zagen en deze maandag op te halen. Dat was al te veel werk en was niet mogelijk. De prijzen op de website kloppen niet. LET OP: ze zijn duurder dan Jongeneel. Dan kun je beter daar naar toe gaan. Altijd vriendelijk, behulpzaam en snelle service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid