facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schaakvereniging Muider Schaak Kring

Schaakvereniging Muider Schaak Kring

Info

De Muider Schaak Kring is opgericht in 1955 en heeft een kleine 40 leden. Er wordt elke vrijdagavond vanaf 20 uur gespeeld, zowel interne als externe competitie, in de Rijver te Muiderberg.

Geschiedenis

De Muider Schaak Kring is opgericht op 10 november 1955. De vaste speelavond is vrijdagavond vanaf 20 uur in de Rijver, Nienhuys Ruyskade 26 in Muiderberg.
Er is een interne en externe competitie (MSK1 en MSK2). Het 3e team, SCM1, speelt met het 8-tal in de kantine van voetbalclub SC Muiderberg (Dijkweg 10 Muiderberg) en met het 4-tal in de Rijver, Daarnaast wordt er gestreden voor de clubbeker en is er jaarlijks een open toernooi.
Nieuwsgierig? Kom een keertje langs op de vrijdagavond! Als je voor 20 uur binnenloopt, kan je gelijk meespelen.



"De Muider Schaak Kring MSK, opgericht op10 november 1955 is een kleine, gezellige, actieve, vereniging welke al bijna 65 jaar de gelegenheid biedt de schaaksport te beoefenen. De laatste 36 jaar hebben wij een vast onderkomen in buurthuis De Rijver , Nienhuis Ruyskade 26 te Muiderberg.De vaste clubavond voor de interne competitie is vrijdagavond vanaf 20 uur. Als u voor 20 uur binnen loopt, kunt u gelijk meespelen!De Muider Schaak Kring speelt ook mee in de regionale schaakcompetitie. Diverse teams op verschillende niveaus gaan daarin eenmaal per maand de strijd aan met andere verenigingen in de regio."
Adres: Nienhuis Ruyskade 26, 1399 HH Muiderberg
Telefoonnummer: 06 508 58 411
Stad: Muiderberg
Route: Nienhuis Ruyskade 26
Postcode: 1399 HH



op zoek naar gerelateerd: Schaken Diemen, Schaakclub Amsterdam, SGA schaken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tweede veld voor MHC Muiderberg Tweede veld voor MHC Muiderberg 743 meter Scheidsrechters waren heel partijdig! De man die floot was heel onzeker wat ie moest ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid