facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scapino

Scapino

Geschiedenis

Welkom bij Scapino, een van de grootste retailers in Nederland voor schoenen, mode en sport met 165 filialen en een webshop www.scapino.nl

Adres: Binnenhof 14, 7642GW Wierden
Telefoonnummer: 31546575981
Stad: Wierden
Route: Binnenhof 14
Postcode: 7642GW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Schuurman Schoenen Wierden, Scapino Rotterdam, Scapino Amsterdam, Scapino openingstijden corona, Scapino dameskleding, Scapino winkels, Scapino winkels België, Scapino Houten
Recensies
Assortiment prima,voor wat ik zocht.
We zijn heel erg goed geholpen door een winkelmedewerkster. Onze dochter heeft zo'n bult aan de zijkant van de voet en kan daarom geen schoenen aan die doorgeslikt zijn, de medewerkster is de hele winkel door geweest om schoenen voor haar te zoeken, waar en geen stiksels op zaten en waar haar aangepaste zooltjes in kunnen.
Telefonisch contact gehad met de verkoopster, kon meteen komen, geeft duidelijk aan waar het artikel staat. Vriendelijke medewerkers, goed advies.
Woonplaats, nette overzichtelijke winkel . Personeel is erg wisselend en verschillend in aanspraak, te jeugdig. Wel behulpzaam . Prijs kwaliteit verhouding is goed. Breed assortiment. Ga er wel graag na toe in meerdere filialen geweest .
Vriendelijk personeel, beetje jammer dat ze bijvoorbeeld van de spijkerbroeken van elke maat maar 1 exemplaar hebben hangen...
winkel redelijk opgeruimd, update qua indeling en schappen zou wel betere uitstraling geven. Assortiment verschil erg per maat schoenen. Personeel behulpzaam en vriendelijk.
Prima winkel, al is het personeel vaak niet op de hoogte als men specifieke vragen stelt. Sta je daar via Google je info op te zoeken.
Prima Scapino. Niet de grootste, daardoor kan het nog wel eens voorkomen dat je maat niet op voorraad is. Men biedt altijd aan om in dat geval het item voor je te bestellen.
Mooie winkel, genoeg voorraad. Leuk personeel die je goed helpt.
Overzichtelijke winkel, vriendelijke bediening. Ruime keuze en mooie aanbiedingen. Voldoende parkeergelegenheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid