facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scapino

Scapino

Geschiedenis

Welkom bij Scapino, een van de grootste retailers in Nederland voor schoenen, mode en sport met 165 filialen en een webshop www.scapino.nl

Adres: De Symfonie 35b, 2151MD Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 31252688121
Stad: Nieuw-Vennep
Route: De Symfonie 35b
Postcode: 2151MD


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Scapino Oosterhout, Scapino Rotterdam centrum, Scapino Naaldwijk, Scapino Leiden haarlemmerstraat, Scapino Houten gesloten, Scapino Nieuwegein city plaza, Scapino Capelle aan den IJssel, Scapino Amsterdam
Recensies
Veel te kritische mensen achter de toonbank, Kwamen laats iets terug brengen en er zaten maar drie haren op een shirt. Dit shirt kon dus ook niet meer terug.
Overzichtelijke winkel. Wel erg vol qua aanbod. Ze hebben er van alles, niet enkel schoenen. Maat 46 is er wel maar niet aangegeven op de bebording. Fijn geholpen door de medewerkster.
Ik heb roze waterschoentjes gekocht maat 28 is juiste maat. De schoentjes bleven tijdens de zwemles niet goed zitten zodat de badmeester ze moest opduiken.
Had per abuis een paar schoenen gekocht waarvan de maten niet overeen kwamen. Medewerker weigerde om mee te denken en dacht slechts in onmogelijkheden: u heeft geen bonnetje en geen doos, dus dan kan ik niks voor u doen. Een ster is eigenlijk te veel.
Heel goed personeel en klantgericht
Mooie ruime vestiging ontzettend veel schoenen in alle soorten en maten. Ondanks de grote aantallen toch netjes opgeruimd en vriendelijk personeel.
Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel! Goede prijs kwaliteit verhouding en ruim assortiment
Het personeel is hier vriendelijk en behulpzaam. Een prettige winkel ervaring!
Leuke winkel, voor goedkope artikelen Niet alles op voorraad is jammer!!
Top geholpen super aardig personeel en een nette winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid