facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scania classic parts Holland

"In en verkoop van klassieke auto,s"
Adres: Eperweg 50a, 8181 Heerde (gemeente)
Telefoonnummer: +31629047002
Stad: Heerde
Route: Eperweg 50a
Postcode: 8181



op zoek naar gerelateerd: Scania Vabis onderdelen, Scania Used Parts, Scania 1 serie onderdelen, Scania 3 serie onderdelen, Scania 111 onderdelen, Scania 110 super onderdelen, Scania 110 SUPER te koop, Scania 111 torpedo
Recensies
Ben hier vandaag geweest voor het kopen en verkopen van een auto. Machtig mooi bedrijf met veel merken en prijsklassen. Bij verkoop wordt eerlijk verteld wat er wel en niet bekend is over de auto en bij inkoop wordt een nette prijs gegeven zonder allerlei minpunten proberen te zoeken, wat veel handelaren wel doen. Aanrader!
Perfect bedrijf. Keurig en betrouwbaar. Komt afspraken goed na. Heeft mooie auto's
Hele leuke auto's voor kleine prijsjes, bijzonder aardige en eerlijke eigenaren dat kom je niet veel meer tegen , je merkt gewoon dat het meer hobby als werk is.
Mooi bedrijf, eerlijke verkoper! Blij met mijn nieuwe auto!
Hartelijk ontvangst met koffie. Je wordt goed en eerlijk geholpen. Er wordt mee gedacht voor oplossingen.
Eerlijk, open en transparant. Deze drie woorden omschrijven Classic Cars Heerde! Geweldig gave auto's, passie voor het vak en het bedrijf. Een man met wie ik graag zaken zou willen doen! Ging kijken bij een gave auto, werd zeer klantvriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Top service! De auto is het uit eindelijk niet geworden, niet om Classic Cars Heerde of Jelle Blom, maar om de kleur van de auto mijn tweede optie had precies de kleur zoals gewenst! Elk voordeel heb een nadeel, zoals een befaamd man ooit zei, het nadeel van Classic Cars Heerde is voor mij de reisafstand Maar goed ook, anders was ik er elke week te vinden!
Op zoek naar een leuke bereikbare klassieker? Mijn vrouw en ik werden ontvangen door iemand met hart voor de zaak, we konden vrij rondkijken in een leuke verzameling wagens die een tweede leven verdienen en tussen al het saaie spul van tegenwoordig de koppen weer aan het draaien kunnen krijgen.
Bedankt voor de mooie Mini cooper
Hier een Reliant Scimitar gekocht waarbij bij aankoop verzekerd was dat het blok goed zou zijn. Er was op dat moment alleen mogelijkheid om te starten, dus blok even laten draaien en gekocht zonder hem op temperatuur te laten komen. Eerste keer dat de olie op temperatuur kwam zakte de oliedruk volledig weg en was het duidelijk dat er een drijstanglager uit lag. Ondertussen ben ik een motorrevisie verder. Ik snap dat ik een Engelse klassieker koop die ook echt werk nodig heeft, optische staat was matig en daar was de prijs ook naar. Maar het lijkt mij volldedig onwaarschijnlijk dat bovenstaande niet bekend was op het moment van verkoop. Verder vriendelijk geholpen, maar toch het gevoel dat ik andermans probleem heb overgenomen. Foto is de krukas bij terugkomst van het revisiebedrijf. Zowel hoofd als drijfstangtappen zijn geslepen. Edit: Na dit bericht contact gehad te hebben met Jelle is mij duidelijker geworden hoe de auto is ingekocht en wat hij wel en niet wist bij verkoop. En ook wat er door eerdere eigenaren is verzwegen. Al met al is er heel vriendelijk en professioneel gereageerd en op een positieve manier voelde ik toch hoe er meegeleefd is. Dus bij deze de review aangepast! Niet de volle vijf sterren omdat ik niet geheel blij ben met wat ik heb gekocht, maar wel 4 sterren omdat er op een prettige manier gecommuniceerd en ingeleefd is in de beleving van mij als klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid