facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scandium

Scandium

Info

Scandium gelooft dat geluk onze natuurlijke staat van zijn is. Zelfbewustzijn en levenslust zijn de sleutel naar geluk en succes. Hier werkt Scandium op.

Geschiedenis

Je levenskracht wil wel eens wegzakken door problemen waar je tegenaan loopt. Wij mensen zijn enorm krachtige wezens, die er een ster in zijn geworden onze eigen kracht te ontkennen, negeren of blokkeren. daarmee blokkeren we onze talenten en levenslust, onze scheppingskracht. Zit jou iets in de weg, of wil je jezelf ontwikkelen, dan ben je bij Scandium aan het juiste adres.
"Geluk is je geboorterecht" is dan ook een favoriete uitspraak.

Specialisatie: dyslexie



"Geluk is onze natuurlijke staat van zijn.Van nature zijn mensen enorm krachtige wezens met veel potentieel. We hebben het leven gekregen met een aantal talenten, met de bedoeling om die talenten te gebruiken om ons eigen leven te verrijken en om de wereld waarin we leven met elkaar mooier te maken.Die talenten die wij allemaal hebben, zijn niet altijd even goed bereikbaar voor iedereen doordat er problemen zijn van wat voor aard dan ook.Mooi balen, want dat zit dan ook je geluk én succes in de weg.Bij Scandium kun je terecht voor:* Individuele begeleiding* Persoonlijke, spirituele ontwikkeling* Inspiratietraining "Zie hoe anderen jou zien"* Effectieve aanpak van dyslexie"

"Geluk is onze natuurlijke staat van zijn.Van nature zijn mensen enorm krachtige wezens met veel potentieel. We hebben het leven gekregen met een aantal talenten, met de bedoeling om die talenten te gebruiken om ons eigen leven te verrijken en om de wereld waarin we leven met elkaar mooier te maken.Die talenten die wij allemaal hebben, zijn niet altijd even goed bereikbaar voor iedereen doordat er problemen zijn van wat voor aard dan ook.Mooi balen, want dat zit je geluk én succes in de weg.Bij Scandium kun je terecht voor:* Individuele begeleiding* Persoonlijke, spirituele ontwikkeling* Zielenlezing* Effectieve aanpak van dyslexie"
Adres: Ambachtsherenlaan 26, 3271 TM Mijnsheerenland
Telefoonnummer: 0612299494
Stad: Mijnsheerenland
Route: Ambachtsherenlaan 26
Postcode: 3271 TM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bien Kindertherapie Bien Kindertherapie 2 km Perfect geholpen!
AronsGroep AronsGroep 2 km Informatie volgt nog
BdQ Mindfulness BdQ Mindfulness 2 km mindfulness yoga meditatie www.bdqmindfulness.nl
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid