facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scala College

Scala College

Info

Het Scala College legt het accent op het talent van de leerlingen en biedt 'onderwijs op maat' via verschillende studiemogelijkheden, zowel voor praktisch als theoretisch ingestelde leerlingen.

Geschiedenis

Het Scala College legt het accent op het talent van de leerlingen en biedt 'onderwijs op maat' via verschillende studiemogelijkheden, zowel voor praktisch als theoretisch ingestelde leerlingen. Veel tijd en energie wordt besteed aan de begeleiding van de leerlingen bij het leren en hun persoonlijke ontwikkeling.


Het Scala College werd in 2010 gekozen tot ‘Sportiefste School van Nederland’. Die titel werd schoolbreed toegekend. Sportiviteit, met respect met elkaar omgaan, presteren, dat is niet iets van sportklassen alleen, het heeft op alle leerlingen en medewerkers betrekking.

Adres: Diamantstraat 31, 2403 AS Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172423737
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Diamantstraat 31
Postcode: 2403 AS



op zoek naar gerelateerd: Open dag Scala College Alphen aan den Rijn, Adres Scala College Alphen aan den Rijn, Scala College vakanties, Scala betekenis, Docenten Scala College, Scala College niveaus, Scala start, Scala Spijkenisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Groene Hart Lyceum, Alphen aan den Rijn Groene Hart Lyceum, Alphen aan den Rijn 2 km Echt een goede school. Ze letten altijd op kinderen. En geven leuke lessen aan kinder...
Ashram College Alphen aan den Rijn Ashram College Alphen aan den Rijn 2 km Erg leuke school waar je jezelf mag zijn!
Recensies
Bij de Baptistengemeente Alphen-Noord geweest. Fijne groep mensen en mooie kerstdienst meegemaakt.
Onze 2 meiden zitten op het scala college, wat een fijne school is dit voor hun maar ook voor ons als ouders. Er is een luistert oor en er word meegedacht en geholpen wat een kind onze dochter in ons geval nodig heeft en wat de school kan bieden om haar te helpen.... wij zijn heel tevreden!!
SCALA is een heel goede school. Zeer kind gericht, Een kind wat extra ondersteuning nodig heeft wordt hier TOP behandeld! Een "zorgkind" is hier het beste op zijn plek. De zorgcoordinatie is hier echt goed geregeld In de 1e week op school wordt een OPP gemaakt, minimaal 3x gesprekken per jaar met alle betrokkenen. Het kind wordt gevolgd door een I.B er. Er is regelmatig en snel contact met de I.B er. Ik zou iedereen SCALA adviseren, wij zijn echt super tevreden!
Naar mijn mening valt er weinig te reviewen over een school, natuurlijk heb ik er mindere tijden en minder aardige docenten gekend. Maar vergeet ook niet de goede momenten, er zijn zeker aardige en meelevende docenten, ik heb er vrienden gemaakt en werkweek was heel erg leuk.
Goede school, alleen ze laten de leerlingen erg zelfstandig hun problemen opknappen. Zou wel iets meer betrokkenheid vanuit de school mogen zijn.
half gare docenten die afspraken en school regels niet nakomen.
Grote scholengemeenschap in Alphen aan den Rijn.
Prima docenten. Ze gaan 100% voor hun leerlingen. Zonder onderscheid!
Slechte school in de bovenbouw word er nauwelijks nog informatie doorgegeven.
ZEER SLECHTE SFEER, KWETSEND, NIET ALLEMAAL MAAR VERVELENDE EN ARROGANTE LERAREN, DE MEESTE RACISTISCHE ZE RODDELEN, LIEGEN, EN KWETSEN KINDEREN, DE SCHOOL BOUWT EEN ZEER SLECHTE NAAM OP
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid