facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SBA Beveiliging B.V.

SBA Beveiliging B.V.

Info

SBA BEVEILIGING 030 - 60 11 777

Geschiedenis

SBA Beveiliging: veilig, scherp en vertrouwd!

Actuele situatie
Per 1 januari 2014 is René van der Vlies de directeur/eigenaar van SBA Beveiliging. René is al 22 jaar actief binnen de beveiligingsbranche en heeft zodoende zeer veel ervaring en kennis in huis.
Ook de medewerkers zijn deskundig en betrouwbaar en vanzelfsprekend in het bezit van een ‘Verklaring van Betrouwbaarheid’.
SBA Beveiliging opereert sinds 1 januari jl. vanuit een nieuwe thuishaven, de Veluwehaven 7 te Nieuwegein. Een ideale centrale thuisbasis om de regionale en landelijke klanten van dienst te kunnen zijn.
Wat is SBA Beveiliging?
SBA Beveiliging is een technisch beveiligingsbedrijf dat in augustus 1979 is opgericht.
In het 35 jarige bestaan is een solide, betrouwbaar en klantgericht beveiligingsbedrijf ontstaan met advies, levering, installatie, onderhoud en service van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole, camerabewakingssystemen, datacommunicatiesystemen, domotica, bouwkundige beveiliging en kluizen.
SBA Beveiliging is vanzelfsprekend Borg erkend technisch beveiligingsbedrijf. Dat betekent dat de kwaliteit van de aangebrachte maatregelen en de service tot het hoogste niveau in de markt gerekend mag worden en dat wij voldoen aan alle normen en eisen van Borg/NCP en daar ook periodiek op worden gecontroleerd.
Onze klantenkring is zeer divers: van particulieren en bedrijven tot overheid en instellingen.

Flexibiliteit in systemen
Beveiliging is maatwerk: ieder pand is anders, iedere situatie is anders en ieders wensen zijn anders. Elk systeem is dus uniek en wordt volledig afgestemd op de situatie en de wensen van de klant.
Beveiligingsinstallaties dienen om inbrekers te detecteren, maar daarnaast moeten de systemen ook goed integreren in het dagelijkse leven en dus gebruiksvriendelijk zijn.

SBA Beveiliging voelt zich als een vis in het water bij het adviseren en installeren van innovatieve inbraak-, brand-, toegangscontrole- en camerasystemen voor de zakelijke en particuliere markt.
De mogelijkheden met moderne systemen zijn legio: aansluiting op internet, bediening op afstand via smartphone middels een app en remote-service. Het alarmsysteem is tevens koppelbaar met diverse installaties, waaronder bijvoorbeeld KNX-domotica, ook wel huis-automatisering genoemd. Bijvoorbeeld verlichting automatisch aan laten gaan bij het openen van de voordeur of gebruik van een vakantieschema, die uw verlichting op diverse momenten laat schakelen, zodat uw huis altijd bewoond lijkt als u op vakantie bent.

Adres: Betuwehaven 15, 3433 PV Nieuwegein
Telefoonnummer: +31(0)30-6011777
Stad: Nieuwegein
Route: Betuwehaven 15
Postcode: 3433 PV


Recensies
Top bedrijf! Zeer professioneel en de medewerkers zijn zonder uitzondering zeer bevlogen om alles 100% voor elkaar te krijgen. Ons beveiligingssysteem werkt uitstekend en ook de service na oplevering is uitmuntend.
Fijn bedrijf om mee samen te werken! Als er problemen zijn met ons alarmsysteem wordt dit altijd snel en vakkundig opgelost.
SBA heeft bij ons de alarminstallatie en camera"s geïnstalleerd. Dit werd zorgvuldig voorbereid en vakkundig en op een zeer prettige wijze aangebracht. Door de monteurs werd erg netjes gewerkt en meegedacht over het kabelverloop. Wij zijn zeer tevreden en bevelen SBA aan.
Complimenten voor SBA Beveiliging. Betrouwbaar en fijn bedrijf om mee samen te werken. Nette monteurs welke de tijd hebben genomen om alles naar mijn wensen in te stellen. Na oplevering stonden ze ook direct voor mij klaar om het een en ander te wijzigen. Zeker aan te raden!
SBA heeft bij mij een alarmsysteem met camera’s en een intercom geïnstalleerd. Hun mensen hebben dat heel goed gedaan. De apparatuur blijkt in de praktijk gebruikersvriendelijk en dus prettig te werken. Van harte aanbevolen.
SBA Heeft bij ons een alarm en camera systeem geïnstalleerd alles netjes volgens afspraak, en erg prettig en vakkundig personeel.
Bij SBA is je beveiliging in goede handen. Kennis van zaken en oplossingsgericht. Niet bezuinigen op een goedkope bouwmarkt alarminstallatie, maar je laten adviseren door de vakmensen van SBA is mijn advies. Wij zijn er heel tevreden mee.
Zeer tevreden. Netjes en vakkundig gemonteerd. Na montage een goede nazorg zodat alles na wens is.
SBA heeft ons goed geadviseerd en de installatie is perfect verlopen. Uitstekende club met vakmensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid