facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SB ScooterFix

SB ScooterFix

Info

SB ScooterFix de specialist in het vak
"ONDERHOUD EN REPARATIES"
voor Scooters & Motoren!

Geschiedenis

SB ScooterFix is er voor :

- Reparaties & Onderhoud
- Verkoop van onderdelen
- Schade herstel
- Motorblok revisie



"Tijdelijk gesloten door vakantie 18 t/m 3 oktober"
Adres: Nobelstraat 33 - 5, 3846 CD Harderwijk
Telefoonnummer: 0341496001
Stad: Harderwijk
Route: Nobelstraat 33 - 5
Postcode: 3846 CD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Scooter reparatie, Scooterzaak Harderwijk, Scooter Ermelo
Recensies
Nieuwe Brommert! Althans, zo voelt het! Hyperpro Shocks voor en achter, vakkundig gemonteerd door Sander blokker! SB Scooterfix rules
Mijn BTC had zijn jaarlijkse beurt nodig. Afgelopen jaren had ik dit bij de oorspronkelijke verkoper gedaan, maar deze is gestopt en dus moest ik op zoek naar een ander adresje. Ze zijn ‘m bij mij thuis op komen halen. Na het controleren bellen ze keurig op om aan te geven wat er allemaal aan moet gebeuren en na akkoord gaan ze ermee aan de slag. Daarna brengen ze ‘m ook weer keurig terug. Bleek er toch nog een kleinigheidje te zijn: geen probleem. Ze zijn het kosteloos op m’n werkadres komen maken. Wat een service. Mijn scooter heeft de afgelopen jaren niet zo heerlijk gelopen als nu! Ben ontzettend blij.
De eerste 1000 km op mijn gloednieuwe Sym SymphonieST zitten erop. Gekocht bij Sander die ik ken als iemand met verstand van zaken maar ook prettig in de bejegening. Hij heeft echter zelf geen modellen staan dus ik aarzelde eerst. Ik besefte echter dat hij als reparateur als geen ander de sterke en zwakke punten van een scooter kent dus ik ging af op zijn adviezen. En ik ben blij dat ik dat zo heb gedaan! Ik als 71jarige prijs me gelukkig met een betaalbare en betrouwbare scooter die fijn rijdt. Aanbevolen dus!
Professioneel bedrijf die weten waar ze het over hebben. Gedreven en gepassioneerde werk methodiek gaat bij Sander de eigenaar hand in hand. Ook zijn interesse en advies is super. Nogmaals bedankt voor het repareren van mijn MotorScooter.
Vespa Primavera 1 jaar en 1250km hield in en display ging af en toe uit. Geduldig en systematisch werkte Sander B de mogelijke storingen af. Uiteindelijk zorgvuldig en zonder schade panelen eraf en vastgesteld dat stekker achter het contact de boosdoener was. De verbinding herstel en blijvend gefixeerd. Panelen weer vakkundig gemonteerd en een proefrit. Sander weet hoe het apparaat in elkaar zit. Het bedrag dat ik moest afrekenen getuigt van integriteit.
Superservice en uiterst vakkundig! Een absolute aanrader voor de scooter of motorbezitter. Dikke 10!
Mijn 2de hands peugot v click scooter van 2010 starte niet meer en lekte bezine via de luchtfilter. Nadat ik hem terug kreeg starten en lopen en mooi stationair. Ook nog klein onderhou erbij. Super goeie service!! Bedankt.
Sander is een erg goede vriendelijke jongen. Hij weet waar die t overheeft. Mn motor loopt weer als een zonnetje na een grote beurt met nieuwe kleppen. Thanks!
Mijn vrouw haar scooter voor de 2 de x laten maken Eerste x met ophaal service laten halen Da's toch vet ideaal Goede service en goeden prijs Dus niks te klagen bij SB scooterfix In Harderwijk . aanrader dus Bedankt Sander
Echt , TOP Werkelijk waar ! Een echte aan rader, voor onderhoud en reparatie voor u scooter of brommer !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid