facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SB Components Europe B.V.

SB Components Europe B.V.

Info

SB Components Europe B.V. is de Europese verkooporganisatie van SB Components International Ltd, toonaangevend specialist in maatwerk brandstoftanks.

Geschiedenis

SB Components Europ B.V. is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van op maat gemaakte transportoplossingen voor zware bedrijfswagens, waarbij de principes "het leveren van hoge kwaliteit en uitstekende service" hoog in het vaandel staan.

Onze kracht ligt in het verhogen van winstgevendheid en veiligheid. Dit realiseren wij door; het verhogen van de brandstofcapaciteit, het optimaal benutten van iedere ruimte op en aan het chassis, het verbeteren van het brandstofverbruik, het creëren van extra opbergruimte en het verhogen van de veiligheid voor de chauffeur.

Naast maatwerk brandstoftanks, leveren wij maatwerk hydrauliektanks, AdBlue-tanks gereedschapskisten, licht- en luchtsteunen, werkvlonders en zwaartransport oplossingen. Kijk voor meer informatie op onze website: http://sb-components.eu/

Onze tanks zijn geproduceerd, getest en voorzien van type goedkeuring conform verordening UNECE 34 deel III. (Europese goedkeuring). Daarnaast onderstrepen wij de kwaliteit van onze gecertificeerde tanken met een 2-jarige garantie.



"SB Components Europ B.V. is een toonaangevende leverancier van op maat gemaakte transportoplossingen voor zware bedrijfswagens, waarbij de principes "het leveren van hoge kwaliteit" en "uitstekende service" hoog in het vaandel staan.Onze kracht ligt in het verhogen van winstgevendheid en veiligheid. Dit realiseren wij door; het verhogen van de brandstofcapaciteit, het optimaal benutten van iedere ruimte op en aan het chassis, het verbeteren van het brandstofverbruik, het creëren van extra opbergruimte en het verhogen van de veiligheid voor de chauffeur.Naast maatwerk brandstoftanks, leveren wij o.a. maatwerk hydrauliektanks, AdBlue-tanks gereedschapskisten, licht- en luchtsteunen, werkvlonders en zwaartransport oplossingen."
Adres: ambachtsweg 15 B, 3771MG Barneveld
Telefoonnummer: 0031 342 40 5474
Stad: Barneveld
Route: ambachtsweg 15 B
Postcode: 3771MG



op zoek naar gerelateerd: Aluminium dieseltank, Dieseltank vrachtwagen, Combitank diesel hydrauliek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dynastart Hydraulics B.V. Dynastart Hydraulics B.V. 2 km Speciaalbouw maatwerk technische kennis en vakmanschap
Barneveldse Techniek Opleiding BTO Barneveldse Techniek Opleiding BTO 2 km Beoordeling komt nog voor nu op het eerste gezicht een hele goede leerplek. Alles net...
Hoeflon Hoeflon 3 km Top bedrijf, maken een mooi product en blijven door innoveren . Goede service en vrie...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid