facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SavingLives

SavingLives

Info

SavingLives, geeft alle EFR-noodhulp opleidingen, levert AED's, en is een NIKTA gecertificeerd examenbureau (voor gastouder, kinderopvang en BHV)

Adres:
Telefoonnummer: +31621372117
Stad: Noordwijk aan Zee


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Strandwacht Noordwijk
Recensies
Leuke badplaats! Mooi strand en leuke winkelstraat. Ook heerlijke restaurants om te eten en een leuke stadswandeling!
Fantastisch weer en mooi schoon strand. Alleen jammer van die motoren en auto’s die nauwelijks geluiddempers hebben
Heerlijk breed strand. Goede toegang en paden er naar toe
Strand is mooi en groot, maar was erg koud door de regen en harde wind. Mooi voor warmere dagen.
Door de incapabele Nederlandse overheid wat lastig een zitplekje zoeken bij de mooie strandtenten, maar heel veel meeneemproducten verkrijgbaar. Prachtig vlak strand met precies de juiste breedte.
Er is zand en ook water en om de paar honderd meter een uitbater. Opgangen zijn er genoeg, speelgelegenheid is er zeker en bij de vuurtoren haal je koffie of chocolademelk in een beker. Een boulevard vol met terrassen en mensen, kortom wat wil je nog meer wensen!
Prachtig strand. Fijne boulevard.
Gratis geparkeerd en daarna met de shuttle bus naar het strand ook gratis, ik heb genoten met lekker weer. Parkeren op de boulevard zelf is 1e 2 uur 1 euro daarna 3 per uur
Super gezellig. Maar vandaag een beetje te druk daar. Je moet wachten om iets te drinken aan het strand. En TIP maak een parkeergarage onder de grond net als in Katwijk. Zijn de duinen ook direct extra beveiligd.
Niet zo'n breed strand maar afdoende. Zolang ik het al ken 55 jaar een vertrouwd gevoel van ongedwongen en vooral vriendelijke ontspanning in de zon. Bij slecht weer gewoon lekker shoppen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid