facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Save plastics

Save plastics

Info

Save plastics' officiële Facebookpagina voor o.a. projectfoto's, nieuwe producten en leuke acties. Heb je vragen over save plastics? Stel ze hier of via [email protected] en bezoek ook eens www.saveplastics.nl (we zijn onderdeel van Gampet Plastics)

Geschiedenis

Een bescheiden bijdrage leveren aan een betere wereld. Dat is waar save plastics (voorheen Gampet Products) voor staat. Met innovatieve producten voor weg- water en natuurbouw, geproduceerd uit 100 % gerecycled kunststof. Door producten te ontwikkelen van kunststof die anders verbrand wordt, behoren wij tot de top 25 duurzaamste bedrijven van Nederland. Een duurzame leefomgeving vraagt om veranderingen. De komende jaren zullen enorme investeringen in de buitenruimte worden gedaan om onze leefomgeving 'toekomstproof' te maken. Door te kiezen voor een kunststof beschoeiing, kunststof steiger, kunststof damwand, kunststof brug of een kunststof lichtmast zet u een eerste stap richting een betere wereld.

duurzaamheid | circulaire economie | recycling | klimaatpositief | leverancier van producten van gerecycled kunststof | red plastic afval van de verbrandingsoven | plasticfantastic.nu | NL Greenlabel | business angel plastic soup foundation



"Onze visie is een circulaire wereld, waar we gebruiken wat we al hebben, waar we minder importeren en minder exporteren, en waar we lokale oplossingen zoeken voor lokale vraagstukken. Wij zien geen plastic afval, maar een waardevolle grondstof. Een grondstof die wij gebruiken voor het maken van duurzame producten voor de buitenruimte.Waar sommige mensen afval zien, zien wij de grondstof van de 21e eeuw. Een grondstof die onverwoestbaar en daarom hartstikke milieuvriendelijk is. En die nooit op raakt, want het is veelvuldig te hergebruiken. Zelfs verzamelingen van het meest vervuilde en ongesorteerde plastic, geven wij een nieuw leven."
Adres: Westervoortsedijk 73, 6800 AV Arnhem
Telefoonnummer: 026 30 333 07
Stad: Arnhem
Route: Westervoortsedijk 73
Postcode: 6800 AV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Save plastics Almere, Save plastics prijslijst, Kunststofreus, Save Plastics Floriade, Plastic producten, Gampet Plastics, Gerecycled plastic kopen, Gerecycled plastic palen
Recensies
Via Google er achter gekomen dat ze kunstof palen 7x7 verkopen. Deze palen maar eens proberen want ik ben het zat om elke twee jaar de palen van mijn hek te vervangen. En het is ook nog een goed voor het milieu. Kwaliteit kan ik pas over een paar jaar beoordelen maar het ziet er goed uit. Zeer vriendelijk ontvangst door de medewerkers Zeer behulpzaam. Alleen die zijn al 6 sterren waard. Het bedrijf is helemaal achteraan gevestigd op een beveiligd bedrijventerrein. Even melden bij de ingang en ze helpen je er vriendelijk. Let op prijzen zijn ex Btw.
Lekker informeel bedrijf die ook nog helpt plastic uit het milieu te houden.
Deskundig advies gekregen
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Save plastics.

Arnhem recyclingcentrum

openingstijden, locatie, vervoer. Westervoortsedijk 73 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Save plastics adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Save plastics. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Save plastics delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid