facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Savannah Bay

Info

Boekwinkel Savannah Bay
Sharing Stories ~ Social Space ~ Specialized Support

Geschiedenis

In onze bijzondere boekwinkel in hartje Utrecht vind je een uitgelezen selectie romans, wetenschappelijke boeken, dvd´s, cd´s en originele cadeaus. Savannah´s specialisaties zijn literatuur, poëzie, genderstudies, homoseksualiteit en transgender.

In de webwinkel kun je ons assortiment bekijken en online bestellen.



"Feministische boekwinkel in Utrecht met eigenzinnige selectie literatuur: postkolonialisme, gender & LHBTQIA+, natuur & klimaat."
Adres: Telingstraat 13 , Utrecht 3512 GV, NL
Telefoonnummer: 030 231 4410
ln.yabhannavas@ofni
Stad: Utrecht
Route: Telingstraat 13
Postcode: 3512 GV


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: savannah bay facebook, boekwinkel utrecht, savannah bay duras, broese boekverkopers utrecht, savannah bay telingstraat 13, boekenwinkel utrecht oude gracht, boekhandel utrecht centrum, tweedehands boekenwinkel utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boekhandel Lidris Boekhandel Lidris 275 meter
Boekhandel De Wijze Kater Boekhandel De Wijze Kater 346 meter Het aanbod van producten is enorm en ik zag, samen met mijn vrouw, uit naar een bezoe...
Recensies
Zeer knusse boekwinkel met een missie. Ik was daar voor het eerst ivm een boekpresentatie, maar zeker niet voor het laatst. Gewoon binnen lopen als je in de buurt bent!
Er hangt een hele warme, open sfeer. Bij binnenkomst werd mij meteen maar niet opdringerig thee aangeboden :
Een redelijk kleine, maar toch hele gezellige boeken winkel. Een boekenwurm die gaat winkelen in Utrecht zal dit een toffe winkel vinden.
Wij hebben hier wat mooie kinderboeken gekocht over diverse inclusieve onderwerpen.
Zeer vriendelijke medewerkers Een goeie variatie aan LGBTQ boeken
Deze boekenwinkel is een bedrijf dat heerlijk tegen de commerciële wereld ingaat. Ze hebben zichzelf gevestigd als hun eigen zaak met meerdere doelgroepen die ze enorm bevorderen. Deze winkel heeft een belangrijke geschiedenis in de vrouwenemancipatie van Utrecht en dus ook Nederland, en is toch één van de parels van deze stad. Het personeel is vriendelijk en helpt je graag. Zeker een aanrader als je bepaalde lectuur zoekt of advies op vele vlakken.
Een boekwinkel en webshop met een uitgebreide collectie lees- en kijkvoer. Behalve boeken zijn er ook dvd's en cadeauartikelen. Er is naast een actuele, alegemene literaire collectie ook een selectie aan spirituele lectuur en een kast vol media met een lgbt thema. Als je iets wilt bestellen, dan kan het de volgende dag al in huis zijn.
Mijn favoriete boekenwinkel, goed aanbod dat je niet overal vindt en heel fijn personeel.
Wat een heerlijke boekenwinkel! Zo fijn geholpen, ik kom snel weer :
Ieder mens zou hier boeken moeten kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid