facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saus.Guru

Saus.Guru

Info

Specialist in premium BBQ sauzen en marinades - Extreme HOT chillisauzen - Limited Edition condimenten. A Dutch company.



"Saus Guru biedt een brede selectie aan sauzen aan, waarvan een deel van deze sauzen is ontwikkeld in samenwerking met verschillende Michelin sterrenkoks uit Nederland. Bekende chef-koks zoals Menno Post en Chef Diego hebben samen met ons aan de tekentafel gezeten. Samen hebben we sauzen ontwikkeld met een uitgebalanceerde samenstelling van kruiden en specerijen die kwaliteit en de prestige van de haute cuisine in elke keuken brengen. Ingewikkelde smaken en smaakpatronen zijn niet alleen voor de beste keukens in Parijs, Rome, Amsterdam of New York. Wij willen juist deze smaken toegankelijk maken voor iedereen."
Adres: Engelenburgstraat, 7391AM Twello
Stad: Twello
Route: Engelenburgstraat
Postcode: 7391AM



op zoek naar gerelateerd: Saus Guru AH, Saus guru BBQ Sauce, Saus guru vegan, Saus Guru bao wow, Saus Guru Mother of All Rubs, Saus guru's bigger than mack, Saus Guru Mango Cinnamon, Royal Umami Sauce
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Glutenvrij Reform le Poole Glutenvrij Reform le Poole 406 meter Wij waren 15 juli 2022 in de buurt van Twello en wilden Le Pool bezoeken. We kwamen d...
Profish Food Profish Food 2 km Prima goed om tekomen en te lossen
Recensies
Ik gebruik het niet alleen in mijn eigen keuken maar ik vind het ook heel leuk en origineel om cadeau te doen. Zoveel variatie en keuze dus er zit altijd wel iets lekkers bij.
Heb meerdere sauzen geprobeerd van deze fabrikant vooral de BBQ sauzen zijn gewoon niet lekker. Je kunt beter zelf een saus maken volgens een recept van het internet of iets meer betalen voor een beter merk saus
Heerlijke sauzen! Erg creatief en vooral vernieuwende smaken. Ze hebben voor ieder wat wils en ze zijn makkelijk te verkrijgen zoals bij Albert Heijn en Hanos. Zeker een aanrader dus!
Jong en dynamisch bedrijf dat heerlijke kruidenmixen/dressings/sauzen maakt. Hippe smaakcombinaties om je gerecht naar een hoger niveau te tillen. Makkelijke verkrijgbaar bij Vuur en Rook.nl, Hanos of Albert Heijn.
Zeer onprofessionele houding. We hadden een project voor dit bedrijf op school en er kwam niemand. Misschien zijn de producten goed, maar de verkoopvaardigheden moeten worden verbeterd.
Unieke sauzen/rubs met passie gemaakt. Zeer veelzijdig in smaak en goed toe te passen.
Perfecte sauzen voor elk gerecht!! Saus.guru die zich onderscheid door steeds vernieuwende smaken. Top!!
Mooi bedrijf met heerlijke producten! Dé producent van de Suydersee BBQ Contest hotsauce!!!!
Sausguru de saus die zich onderscheiden door passie en kennis.
Vertaald door Google Een mooi, jong bedrijf met nog betere producten. Voor mij de beste BBQ sauzen op de markt. Een absolute aanrader. Origineel Ein tolles, junges Unternehmen mit noch besseren Produkten. Für mich die besten BBQ Saucen auf dem Markt. Eine absolute Empfehlung.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid