facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sauna Swaithoeske

Sauna Swaithoeske

Info

Heerlijk genieten in deze unieke omgeving, bij Sauna swaithoeske, alleen na telefonisch reserveren :)



"Wellness Centrum Midwolsa"
Adres: rhederweg, 9695cc Bellingwolde
Stad: Bellingwolde
Route: rhederweg
Postcode: 9695cc


Recensies
Kleine slaapkamer maar goed vertoeven andere kamers grooter. Is op het oog vrij gedateerd maar valt binnen en in de sauna's wel mee Leuke opgietingen door diverse mensen daar door is de sfeer ook heel gemoedelijk inclusief personeel en de eigenaren Heel toegankelijk het eten is leuk en de prijzen ook vd drankjes heel fatsoenlijk te noemen. De sauna's waren schoon heel belangrijk en voldoende aanwezig op een relatief kleine plek. Genieten leuke lieve mensen al om. Een aanrader als je geen overdreven luxe behoeft.
Onwijs genoten met mijn vriend. Bij binnenkomst een rondleiding gekregen, onze kamer was nog niet helemaal klaar maar we konden alvast van alle faciliteiten gebruik maken. Hele kleinschalige huiselijke sfeer, personeel weet wie je bent en heeft niet één keer om een kamernummer of naam gevraagd en alles was juist op de factuur. Zeker is er genoeg voor ze te doen qua onderhoud aan het pand, dat zie je ook maar je merkt dat de focus op de wellness ligt en dat is ook waar je voor komt. De temperatuur van het zwembad en de sauna's was perfect en het eten en drinken was heerlijk. Als ik andere recensies lees wordt ik een beetje geirriteerd, dan moet je naar een fancy duur sauna complex gaan. Dit is qua sfeer, prijs en kwaliteitverhouding echt top! Wij komen zeker weer.
Wat een heerlijke avond in deze heerlijke sauna. Ook nog eens heerlijk gegeten. Echt een aanrader!!Service: 5/5
Top sauna, met een vriendelijk en huiselijk karakter kun je hier heerlijk tot rust komen. De eigenaren en het personeel zijn vriendelijk en hebben leuke humor. De gezelligheid is geweldig wat ik in vele sauna,s mis. Opgietingen zijn heerlijk. Eten is fantastisch. Faciliteiten zijn er genoeg. Heerlijk zwembad. Kortom een dikke 10 en een aanrader.
Ontzettend genoten voor de zoveelste keer. Zelfs uit Veenendaal komen we hier graag naar toe en het is zeker niet de laatste keer geweest. Heerlijk geslapen en genoten van een fantastisch ontbijt. En dan nog de heerlijke sauna’s met opgietingen en zwembad. In een woord geweldig. Ga zo door Kees, Annet en lieve dames die er werken!
Het is een gezellige sfeer, vriendelijk personeel en het eten wordt aangeraden!!Kamers: 4/5
Erg fijne sauna. Vriendelijk personeel en goed eten. Eten en drinken: Heerlijk.
Een groot diep en vooral Koud dompelbad zou daar niet misstaan. Eten en drinken: Was top , tot snel ......Wat een heerlijke Soep .
Genieten en ontspannen, makkelijke kaart en als je vraagt krijg je wat je graag wilt eten!Service: 5/5
3 dagen B&B + sauna uitzonderlijk genoten. Bij aankomst goed ontvangen en duidelijke uitleg over alle faciliteiten. Prima geslapen en heerlijk gegeten in een echt mooi monumentale sfeersauna. En ja.... er is wel onderhoud nodig maar ik heb het juist als zeer sfeervol en authentiek ervaren. Dit betreft ook het personeel wat het allemaal nog persoonlijker maakt. Kortom een echte heerlijke plek om tot rust te komen en een echte aanrader als je klaar bent de grootschalige sauna's maar ook zeer geschikt als je er over twijfelt om voor de eerste keer een sauna te gaan bezoeken. Gewoon lekker gaan doen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid