facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sauna privada prive sauna rotterdam

Sauna privada prive sauna rotterdam

Info

Privé sauna !



"Prive sauna"
Adres: Beijerlandselaan 31d, 3074eb Rotterdam
Telefoonnummer: 0649175504
Stad: Rotterdam
Route: Beijerlandselaan 31d
Postcode: 3074eb


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 02:00
Dinsdag: 09:30 - 02:00
Woensdag: 09:30 - 02:00
Donderdag: 09:30 - 02:00
Vrijdag: 09:30 - 02:00
Zaterdag: 09:30 - 02:00
Zondag: 09:30 - 02:00


op zoek naar gerelateerd: sauna privada rotterdam, prive spa, prive sauna beijerlandselaan, luxe prive sauna met zwembad, sauna privada rotterdam recensies, prive spa voor 2 personen, luxe prive sauna, spa rotterdam
Recensies
Goed ontvangen/uitleg gekregen - schoon echt een aanrader als je wilt relaxen. Hier kom ik zeker terug
Ik boek online donderdag om 00h met overnachting,dus ik dacht donderdagnacht op vrijdag,omdat er geen duidelijkheid stond dat 00 h donderdag bij hun woensdag nacht op donderdag is,dan moet je toch niet op de site donderdag om 00h zetten. Ok is ook mijn fout om niet door te denken hierover maar fouten gebeuren. Toen ik het door had omdat ze me een mail stuurde woensdag om 00h dat er 20 min vertraging is had ik het pas door,ik heb hun onmiddelijk gebeld geappt gemaild om dit recht te zetten. Verschillende keren ingesproken om het uitteleggen ,maar ik krijg een mail terug met u heeft verkeerd ge boekt. Ja 166euro voorschot hadden ze al gekregen,ik wist dus niet of ik donderdag nog binnen kon of dat ik mijn plek verloren had en 166 euro kwijt. Om 10h ochtend kon je pas bellen zeggen ze me en om 10h hebben ze me geblokkeerd. Zo onprofessioneel en kinderachtig,mijn zus belt en ineens zijn ze met een ander nr wel te bereiken. Dan mocht ik nog komen maar op voorhand dat ik 50 euro extra betaal.,komen we daaraan zeggen ze 100 euro extra voor voorschot wat je terug zou krijgen. Dit was ook niet gezegd geweest en staat ook niet online.dan ga je binnen sauna stond uit,werktte niet,stoombad amper stoom en koud,jaccuzi werken niet eens alle bubbels,zogenaamd is er shampoo en scrub ,was 1 fles waar niet eens bijstaat wat het was bij de pompbak.was dat zeep,shampoo???,slechtste sauna ooit. 400euro bijna kwijt om niks.
Slechte service !! Me vriend proberen te verrassen. Nou verrast zeker! Koud water, koud bad, de stoom en infrarood cabine deed het niet. Ze hadden die dag een storing. Ik moest een klachten formulier invullen, na twee weken niets hebben gehoord, terug gebeld. De eigenaar wist van niets en had geen klachten formulier ontvangen. De dame had het dus nooit in behandeling genomen. De eigenaar zou erop terug komen en dit werd niet meer gedaan!! Weer terug gebeld en ja hoor.. Ik kreeg de dame weer aan de lijn die vast houdend bleef zeggen dat ik de eigenaar niet zelf kon spreken opeens. Ik heb geen compensatie gehad voor de slechtste ervaring ooit!! En wij gaan vaak naar de spa en Wellness centrums, dus die grap van "ja het water van de jacuzzi hoort koud te zijn en die van de douches en stoomcabine ook".. LOL Mijn advies als je voor ontspanning zoekt en een leuke tijd ga hier niet naar toe!
Slechte ervaring gehad bij deze sauna, Ik kwam samen met mij vrouw binnen lopen en de receptioniste sprak ons aan met een agressieve toon, en ging met tegen zin ons naar de ruimte brengen, geen uitleg gekregen van hoe de sauna werkt en de bubbelbad , naast dat was de bubbelbad vies er zaten haren nog van andere mensen en de bubbelbad werkte niet naar behoren. De handdoeken roken niet vries. Al met al slechte ervaring ik ga zeker niet hier nog een keer naar toe!. Reactie: wij hebben de boeking gedaan op een andere naam, vandaar dat jullie mij niet kunnen vinden, en ik hoef verder geen contact met jullie want de contact die ik met jullie had bij de sauna was zeer en zeer slecht.
Mooie privé sauna. Was een aardige, lieve gastvrouw met een goede uitleg. Helaas zaten er nog mensen in dus moesten wij wachten tot ze eruit gingen. Hier kregen wij een niet zo fris en aangenaam gevoel bij wetende wie er zojuist voor ons in had gezeten. Ze liepen dan ook wel een kwartier uit. Maar toch moest de gastvrouw in sneltempo alles schoon maken. De tijd die van ons geboekte tijd ging, kregen wij er netjes bij. Toch blijkt het voor ons een dingetje als je van het visualiseren bent. Tip: zorg er voor dat de klanten elkaar niet tegen komen. De zeeppompjes waren trouwens leeg. Van de relaxruimte hebben wij geen gebruik gemaakt.
Ik kom al een aantal maanden bij jullie maar merk dat de kwaliteit achteruit gaat. Vandaag had ik gereserveerd en toen ik op locatie was stond de trekker nog in de douche,geen douchegel in de douche terwijl dat er voorheen altijd wel was Ook stond de jaccuzzie heel warm en krijg ik hem niet kouder,een dop van de jaccuzzie lag erin en me vriend was er op gaan staanbest pijnlijk Ook lagen er overal gloortabletten! Jammer want ik kom graag bij jullie!
Heerlijke middag&avond gehad in deze privesauna. Hele mooie ruimte waar je heerlijk kan ontspannen. Aardige dame bij de receptie. Toch nog wat puntjes: -Bij ons arrangement zaten 2 gratis drankjes, niet gezien. -Geen handdoeken aanwezig. -De aanwezige zeepaccesoires waren leeg en welke vol waren deden sommige pompjes het niet van. -Bij de Finse sauna zitten grote kieren tussen het glas waaruit de warmte ontsnapt. -Van het bubbelbad ontbraken alle hoofdkussentjes. -Op 1 plek in het bad deden de bubbels het. Op de overige 7 plekken dus niet. - Op sommige plekken aan de waterrand toch wel vieze aanslag. -Beetje achterstallig onderhoud, stukjes muur ontbreken, er misten wat latjes hier en daar, bankje infraroodsauna zit los.
Dit was echt even relaxen, ondanks een storing op de website waardoor mijn reservering geannuleerd werd, werd dit aan mij gecommuniceerd en kreeg ik de mogelijkheid om diezelfde dag op een anders tijdstip te komen. Het bad was heerlijk 38 graden en alles was schoon. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. 2 minpunten; de communicatie via de mail vond ik niet formeel De infrarood sauna had een storing, maar de andere 2 sauna’s deden het gelukkig wel In het kort: zeker een bezoekje waard
Net geweest en een geweldige ervaring! Het is er erg schoon en heerlijk relaxen. Alles werkte naar behoren. Hele lieve vrouw heeft ons geholpen weet haar naam niet meer, sorry en goede service. Wij komen zeker terug!!!
Met één woord heerlijk. Super hygienisch. Lekker ontspannen. Aan alles gedacht. Medewerker Leonie supervriendelijk en alles goed uitgelegd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid