facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sauna Geldrop

"Brabantse gastvrijheid in Geldrop bij SpaSenseOntdek het mooiste wellnessresort van Brabant! SpaSense staat bekend om haar uitstekende keuken, de gemoedelijke sfeer en de mooiste Kelosauna van Nederland. Bij SpaSense vind je prachtige sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten voor een complete dag ontspanning."
Adres: zwembadweg, Geldrop
Telefoonnummer: 088-0064833
Stad: Geldrop
Route: zwembadweg



op zoek naar gerelateerd: Sauna Geldrop reserveren, SpaSense badenkaart, SpaSense Geldrop, Korting sauna Geldrop, Geldrop sauna, SpaSense Social Deal, Spa Sense Geldrop telefoonnummer, SpaSense badkledingdag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Monique Broekhuisen Estheticienne Monique Broekhuisen Estheticienne 278 meter Professioneel en zorgzaam
Recensies
Mijn allereerste sauna ervaring was niet echt fijn. Bij de ingang/balie aangegeven dat ik nog nooit bij een sauna geweest was, ik kreeg een minimale uitleg. Waar de kleedkamer was, dat ik een kleine locker kreeg, een plattegrondje kwam erbij en de rest zou zichzelf wel wijzen. Ik kreeg een bandje om voor de locker. Later bleek ik hier ook mee te kunnen betalen in het restaurant? Ik voelde me erg verloren lopen bij de sauna's, had geen idee wat wat was. Het personeel oogde niet behulpzaam en straalde geen vrolijkheid uit. Uiteindelijk zelf uitgevonden hoe alles werkte, maar leuk was anders. Bij het afrekenen aan de balie krijg je de vraag hoe het was, als je vervolgens zegt dat het niet zo fijn was en hier wordt totaal niet op ingegaan, dat is dan de druppel.
Fijne sauna, heerlijk gegeten en gedronken. Door het warme weer genoeg ruimte in de sauna s omdat iedereen buiten was. Personeel is heel vriendelijk alleen vind ik het een schande dat het personeel met dit weer in de lange en zwarte kleding moet rondlopen, zach ze meningen keer onder de nevel douche afkoelen. Niet menselijk van de eigenaar
Uitgebreid genoten van een ontspannen dagje weg. Uitgebreide mogelijkheden, van diverse sauna’s tot infrarood cabines, zout water baden, zwembaden en noem maar op. Genoeg gelegenheid om te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Alles was netjes & schoon. Er is ook een restaurant waar je ruim voldoende keuze hebt in lekker eten.
We waren door de hoge review iets tè optimistisch denk ik. Opzich geen slechte sauna,maar wat wij voor- en nadelen vonden: Wat heel goed was,en ik nog nooit ergens anders heb gezien, is dat je zelf de temperatuur van de douche kan instellen. Waar ik normaal een dagje welness af moet sluiten met een lauwe douche,kan ik hem hier heerlijk heet zetten! Dat zouden ze overal moeten doen. Het eten alleen lunch gegeten is lekker en we kregen echt veel. Het personeel is vriendelijk en alert,we hebben nooit lang hoeven te wachten om wat te bestellen,het was wel een hele rustige dag,wat er eigenlijk wel gek vonden op een zaterdag. Verder was alles in principe aanwezig maar wel wat achterstallig onderhoud. Dakplaten eruit of met plekken erin,veel muren met vochtschade,bij het zeezoutbad roken we een soort rioollucht er doorheen...sommige dingen werkten niet fontein in caldarium.. Hoewel alle ingrediënten er zijn miste er voor ons sfeer. De inrichting is wel mooi,datwel,ik denk persoonlijk dat het komt doordat er niet 1 centraal sauna plein is waar meerdere dingen samen komen,maar het vooral gangen zijn met faciliteiten. Het voelde niet gezellig. Wij kwamen met korting, hadden we het volledige entreebedrag moeten betalen dan waren we niet blij geweest,zeker niet na 1 uur rijden ongeveer.. Leuk om een keer gezien te hebben...niet helemaal slecht maar voor ons ook niet gezellig genoeg...
Hele mooie sauna met veel verschillende faciliteiten. Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Helaas zitten ze erg ver weg anders was ik vaker hier heen gegaan!
Aanbiedingen zijn leuk, met goede prijs-kwaliteit. Trekt wel ander publiek aan. Vooral op badkledingdagen schijnt er veel luidruchtige jeugd te zijn. De ‘nieuwe’ cabines achter in de tuin zijn goede aanvulling. Eten is ook goed en redelijke prijs. Graag wil ik 5 euro extra betalen en dan wel telefonische bereikbaarheid en fatsoenlijke mensen aan de balie. Want daar wordt van alles beweerd, wat hun eigen collega’s - met even grote stelligheid - een uur later weer net zo hard ontkrachten! Ook wordt erg slecht gereageerd op mail via het formulier, voor verzetten van boekingen, waardoor je totaal niet weet waar je aan toe bent…
Heerlijke sauna, netjes en schoon. Veel keuze in verschillende temperaturen. Fijn dat je een bandje krijgt bij de receptie zodat je gegarandeerd plek hebt bij de opgieting. Aardig personeel. Alleen mag het vaak wel wat zachter onderling bij de bar.
Altijd heerlijk genieten. In de zomermaanden 's avonds niet druk. Geregeld speciale aanbiedingen. Correct en vriendelijk personeel. Goede opties om je te laten ontspannen.
Fijne sauna . Heerlijke baden . De rituelen zijn te boeken voor een alleszins redelijke prijs. Eten was goed, maar bijna € 13 voor een broodje gezond vind ik behoorlijk prijzig. Mooie maar niet al te grote tuin.
7 juni naar SpaSense geweest met mijn dochter. Wat hebben we genoten. Heerlijk al die sauna's, ook die kleinere. Turks stoombad zalig. Heerlijk ontspannen en gegeten. We kwamen tijd tekort om alles te doen. Dus we komen terug. Dochter genoot van de massage en de opgietingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid