facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sauna Elysium

"Haal het maximale uit jouw dag bij Elysium in Bleiswijk!Waan je voor even op een tropisch eiland vol lagunes en watervallen. Een dagje Elysium voelt als een dagje vakantie! Elysium heeft naast 27 sauna's, maar liefst 19 baden om heerlijk van te genieten. Ideaal om af te koelen tijdens warme dagen of op te warmen tijdens de koude dagen."
Adres: Kooimanlaan 1, 2665 KR Bleiswijk
Telefoonnummer: 010 524 1166
Stad: Bleiswijk
Route: Kooimanlaan 1
Postcode: 2665 KR



op zoek naar gerelateerd: Elysium arrangement, Elysium sauna, Elysium Bleiswijk telefoonnummer, Bleiswijk sauna, Elysium korting, Elysium badkledingdag, Groupon Elysium, Elysium spa
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elysium Bleiswijk Elysium Bleiswijk 9 meter Super genoten van dagje Wellness en heerlijk geluncht en gesnoeseld
SilverBeauty SilverBeauty 2 km Bij het boeken van de intake wordt een behandelplan/advies op maat gemaakt. Je merkt ...
Allseas Spas & Wellness b.v. Allseas Spas & Wellness b.v. 5 km Fantastische spa's en goede service
Recensies
De service was niet om over naar huis te schrijven, chagrijnig, hard praten en gooien met ijsblokjes, lopen door t restaurant met een volle vuilniszak. De steak was goed, de pokebowl helemaal niet. Warme witte wijn... We moesten al om 22.00u onder de douche staan terwijl je tot 22.30u geboekt hebt. De opgietingen waren wel goed, de baden zien er mooi uit. Maar ik ga echt even weer andere sauna's uitproberen voor ik überhaupt nog een keer naar hier kom.
Het was de eerste keer dat we in Nederand op wellness gingen. Veel was te vergelijken, alleen zijn we meer douches, zowel koud als warm gewend. Bij elke sauna staat er een douche naast. Dat was hier wel helemaal anders. Het eten was erg lekker en de bediening leuk en vlot, ondanks het bord dat er stond dat ze door personeelstekort niet de service konden bieden die ze anders zouden bieden. Maar daar merkten we weinig van. Alleen de massage viel tegen. Er werd niet gezegd dat het een groepssessie ging zijn. Dus met zijn achten binnen voor een gezichtsmassage. Dat was een beetje lopende-band-werk, dan betaal ik liever iets meer maar dan voor twee personen max. Je hebt het idee dat er 40 sauna's zijn maar we hebben ze niet allemaal kunnen doen, er was wat te veel keuze :- Zouden we nog eens anderhalf rijden voor dit? We denken het niet. Het is eigenlijk alleen maar meer dan andere sauna's maar niet per se beter...
Van tevoren betalen en dan ruim 3 kwartier in de rij heel ontspannen....not...echt niet normaal dit ...skippen dus en lekker ergens anders gaan 'ontspannen.
Fijne dag gehad maar ik heb wel wat verbeter punten. 3 maal gebruik gemaakt van jullie restaurant, zowel binnen en buiten lang moeten wachten totdat de bestelling opgenomen werd. Verschillende keren mijn hand op gestoken en oogcontact gezocht maar het aanwezige personeel kijkt niet rond. Personeel is vriendelijk maar er kon geen lach van af. De tafel bij de lounge set stond propvol met vieze vaat, het werd niet opgehaald. De badschuim was om 18.00 op de meeste plekken op.
Sauna's zijn super mooi. Groot, veel en veel verschillende. Het restaurant is verdrietig. Lang wachten, als je eindelijk kunt bestellen duurt het nog heel lang voor de bestelling komt en de prijzen zijn verdubbeld. Op zich logisch alles wordt duurder, maar voor de keuze en service die je ervoor krijgt zou je haast nog snel een boterham in de auto eten voor je naar binnen gaat. Bij de receptie moet je je bon controleren, en dat zeggen ze: ik weet het niet, dat kan alleen het restaurant aanpassen. Maar die is 's avonds gesloten, zodat je nog de fouten moet betalen.
Ik was er op dinsdagavond, met korting. Lekker rustig. Heel veel Sauna's. Prima opgieting ik miste wel wat passie. Binnen ook veel fijne faciliteiten. Prachtig zwembad heeft wel wat van Droomvlucht in de Efteling. Een 75° sauna was 120°, was heerlijk intens . Helaas moesten we er direct uit, en achteraf helemaal terecht. Het is allemaal niet zo nieuw, strak, schoon en goed onderhouden als sommige andere Kwaliteits Wellness Sauna's, maar het ontspannen is er niet minder op. Wees er dus een beetje op voorbereid dat het een wat oudere Sauna is . Ik kom graag nog een keer een hele dag terug. Op basis van betaalde prijs... 5.
Ik was daar afgelopen woensdag 4 januari 2022. Bij entree hadden voorgangers gereserveerd en niet alles wat zij betaald hadden was voorhande. Ik vond het te druk. Er stond bijvoorbeeld urenlang een rij om in het restaurant een plekje te bemachtigen. Bediening was oké. Netjes geholpen en men doet absoluut wat men kan. Borrelplankje was wat karig. En werd geserveerd in papieren bakjes... niet leuk..... niet luxe. Sauna's waren moeilijk vindbaar.. was net een doolhof. Kleine overvolle pooles. Ga je niet snel bij zitten...... Men gaat met slippers gewoon van buiten naar binnen en loopt ermee over de banken. Geen bordjes hiervoor.. tip. Slippers buiten laten. Kun je gelijk zien hoeveel mensen er in zitten... Er loopt beveiliging rond? In gewoon zwarte kloffie en schoenen. Even wennen denk ik.... 1 donker hol... Wel lekker gelegen op een snoezelbed. Mistte wel lekkere dekens....kussens en iets van een hoes ipv op plastic liggen.....
Bij aankomst werd ons meteen verteld dat de welness die geboekt was niet gegeven kon worden,maar het gekste was dat er ook meteen gezegt werd dat er ook niet om geboekt kon worden naar een andere,oftewel jammer joh geld weg! Na wat aandringen en steeds langere rij bleek het toch wel te kunnen, ook bij het uit boeken ging het fout, we moesten toch maar 3 keer badjas en handdoeken afrekenen, na twee keer nadrukkelijk uit leggen dat we met 2 waren dus HOEZO 3 afrekenen.... oja sorry ik zie het. Misschien waren er redenen of hebben wij gewoon pech gehad die dag dat het zo liep, maar ik vond het geen fijne ervaring.
Online vooraf alles geboekt tickets, arrangementen, eten en drinken etc., wat prima ging. Vervolgens moest een datum verplaatst worden. De communicatie hieromtrent ging zeer moeizaam en bovendien werden er afspraken verkeerd verwerkt. Iedere keer moesten we er achteraan om iets te herstellen. Vragen worden niet beantwoord en aan verzoeken werden niet voldaan. Dat het bedrijf telefonisch onbereikbaar is, is echt niet meer van deze tijd. Zeker als je ook nog eens een paar dagen doet over de beantwoording van je e-mails. Ten slotte snap ik niet dat je telefonisch contact weigert als je zelf als bedrijf al weet dat al jouw uitgestuurde mails bij iedereen in de spambox terechtkomen. Omdat we weken ! bezig waren om een beschikbare datum helder te krijgen met het Elysium, uiteindelijk besloten om maar ergens anders naartoe te gaan en het geld terug te storten. Blijken ze geld in te houden voor de genomen 'moeite'. Door alle negatieve reviews die recentelijk binnengekomen zijn was ik al huiverig, maar mijn ervaring is ook allesbehalve positief. Vroeger had ik hier altijd een super tijd. Het lijkt erop dat het Elysium aan het afglijden is.
Hele mooie locatie. Omgeven door bomen. De baden zijn fijn, veel keuze ook tussen sauna’s en baden. Wij hadden het Sakura ritueel erbij geboekt. Het is erg onhandig aangegeven waar je precies moet zijn. Er staan nergens nummers aangegeven waardoor wij het hele park drie keer zijn door gelopen. Uiteindelijk gevraagd aan iemand van het personeel maar hij wist niet waar wij moesten zijn. Dit vind ik erg slordig. Personeel, leer je baan! Wij kregen het geld wel terug gestort maar waren wel teleurgesteld. Het eten is lekker maar zeer prijzig. Of het voor herhaling vatbaar is, is nog maar de vraag voor ons.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid