facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sauna Drome

Sauna Drome
Adres: Tolweg 13 - 15 , Putten 3881 SX, NL
Telefoonnummer: 0341 491 301
Stad: Putten
Route: Tolweg 13 - 15
Postcode: 3881 SX


Openingstijden

Maandag: 10:00-23:30
Dinsdag: 10:00-23:30
Woensdag: 10:00-23:30
Donderdag: 10:00-23:30
Vrijdag: 10:00-23:30
Zaterdag: 10:00-23:30
Zondag: 10:00-23:30


op zoek naar gerelateerd: Sauna Putten badkleding, Sauna Putten arrangement, Sauna Putten korting, Cadeaubon Sauna Drôme Putten, Tripper Sauna Drôme, Sauna Drôme menukaart, Sauna Putten verkocht, Tolweg 13 Putten
Recensies
Blij dat deze sauna, gelegen in een mooi gebied van weilanden en naaldbomen, een doorstart maakte na faillissement. Ik kwam er voor corona regelmatig. Nu een nieuwe eigenaar! Ik was bang dat deze heel rigoureus zou gaan verbouwen. Gelukkig was dit niet het geval. De relaxte sfeer en oude elementen van de boerderij en het bijgebouw met de vele mozaïeken bleven behouden. Leuk de Finse saunahuisjes rond het water. De geweldige varende saunaboot en de saunagrot met open vuur bleven en zijn mijn absolute favorieten. Verder de ruime zonneweide, lekker zwembad, ontspannend kruidenbad met scrubruimte. Heel fijn. Wat opviel was dat er een nieuwe balie/ receptie was en het zandstrandje is vervangen door gras. Ik zag ook een nieuw saunahuisje en in het bijgebouw een Finse ruimte met gezichtsbruiners en infrarode lampen. Tip: oogbeschermende brilletjes erbij hangen. Er waren wel haakjes voor bevestigd, maar de brilletjes ontbraken. Deze ruimte oogt nog wat ongezellig al is al wel te zien wat de bedoeling is. Op sommige plekken binnen de sauna is afwerking ook nog noodzakelijk. Prima keuken en lekker lunchen voor heel schappelijke prijzen. Zeer vriendelijke, gastvrije, behulpzame medewerkers. Wat voor nieuwe bezoekers misschien vreemd is, dat je bij aankomst gekleed door het restaurant loopt om in de kleedkamers te komen. Ook als je weer naar huis gaat. Dan loop je dus gekleed langs mensen die in badjas in het restaurant zitten. Er zijn kluisjes voor 1 of 2 personen. Af te sluiten dmv een polsbandje. Sauna Drôme heeft verder uiteraard ook te maken met de enorme verhoging van de energieprijzen en daarom rekenen ze vanaf 15 maart €2,- pp extra per saunabezoek. Heel redelijk. Als de gasprijzen weer normaliseren wordt deze €2 weer afgeschaft. Dus geen blijvende verhoging van de ticketprijs. Prima oplossing. Onduidelijk was het parkeren. Ik zag 2 opties bij aankomst. Een opening met rode hekken, maar dat leek verboden toegang of werk in uitvoering. Een slagboom, maar is dat de ingang of uitgang? Er was dus nog een ingang/uitgang maar die leek wat smal voor auto's. De slagboom ging niet open toen ik wilde wegrijden.Conclusie: de slagboom is de ingang van de parkeerruimte. Tip: Dit even met bordjes aangeven voor de bezoekers. De ingang van de receptie Sauna Drôme staat trouwens ook niet goed aangegeven. Ik ken de weg, maar zag op de parkeerplaats twee keer andere mensen zoekend om zich heen kijken en verkeerd lopen. Ook hier, bordjes/pijlen voorkomen zoeken. Al met al, toch veel dikke voldoendes voor Sauna Drôme. Ik heb een heerlijke dag gehad, een 10 badenkaart gekocht. Kom hier heel snel weer terug!
Kleine, gemoedelijke sauna in landelijke setting. 8 sauna’s waaronder 1 infrarood, 2 stoomsauna’s, 1 houtgestookte bootsauna en een opgietsauna, 3 bubbelbaden, buitenzwembed, rustruimte, horeca en wellness. Veel vaste klanten en stilte in de sauna is geen afspraak, er wordt dus veel gekletst. De opgietingen zijn lekker, maar vooral gezellig en er wordt meestal populaire muziek gedraaid. Al met al wat minder serieus. Overigens is de scrub en de opgietingen inbegrepen bij de entreeprijs, hoewel er laatst ineens een betaalde opgieting was, hopelijk wordt dat snel teruggedraaid. Onder nieuw bestuur valt op dat er veel reparaties worden uitgevoerd die er al lang lagen. Voor een energie-toeslag kan ik begrip opbrengen momenteel. Personeel ontmoet ik altijd vriendelijk en vrolijk!
Hier komen we regelmatig en genieten we met volle teugen van de sauna's en het eten. Deze sauna is wat kleinschaliger en qua eten beter betaalbaar dan de grote broertjes in Nederland. De grotsauna is geweldig mooi en de overige sauna's zijn up-to-date en prima! Tip: neem de uitgebreide duo Hammam behandeling!
Afgelopen zaterdag deze sauna voor het eerst bezocht. Bij binnenkomst moet je door het restaurant/bar gedeelte heen om bij de kleedkamers te komen. Dat vonden we een klein min puntje. Het kruidenbad is heerlijk maar helaas wordt daar veel gepraat gerafeld waardoor het niet echt ontspant. We hebben 3 goed bezochte opgietingen gedaan. We begrijpen dat je vroeg moet gaan wachten om een mooi plekje te krijgen, maar gelukkig waren er gast heren die er voor zorgden dat iedereen er bij kon. Persoonlijk vond ik de opgieting van half 5 de beste. De warmte opbouw, de energie van de 2 opgieters en hun plezier maakte het helemaal compleet. Ik vermoed dat ze een stel zijn qua interactie met elkaar. Het sauna bootje is geweldig. Wij vinden het daarnaast heel fijn dat je de temperatuur van de douches zelf kon regelen. Het menu in het restaurant en de bediening is in 1 woord geweldig. Wij gaan zeker nog een keer terug komen.
We waren lichtelijk teleurgesteld. Bij binnenkomst was de receptioniste niet bijzonder vriendelijk, ook niet erg informatief. Een plattegrond kregen we nog niet aangeboden. Ook de weg naar de kleedkamers niet, dat kregen we van de bediening van het restaurant te horen. Wat we ook bijzonder vinden, je moet door het restaurant naar de kleedkamers. We hebben een fijne dag gehad, want een dagje sauna is gewoon heerlijk ontspannend. De omgeving is ook prachtig, en de aankleding is ook echt heel mooi, veel groen. De bediening was ook heel vriendelijk. Wat we echt jammer vonden is het aantal sauna's, en de staat van sommige sauna's. Er missen her en der wel wat tegeltjes. En het was op sommige plekken te krap. Niet echt een fijne doorloop, bijv naar buiten, en de paden zijn vrij smal. We waren wel blij dat het heel rustig was, want op een drukke dag is het echt te klein om iedereen fatsoenlijk de ruimte en rust te gunnen. Al met al, hou je van een kleine en een knusse sauna, dan is het zeker een aanrader. Hou je meer van meer sauna's, ruimer opgezet, meerdere restaurants, en een zoutbad? Nee dan kan ik deze niet aanraden.
Een hele fijne sauna waar wij gister hebben genoten. We zijn er geweest tussen 10:00 en 23:00. Je zou kunnen stellen dat de sauna iets gedateerd is als je het vergelijkt met de grote complexen die er nu zijn. Hier tegenover staat dat het heel knus, warm en gezellig is. De sauna is uniek, mede door de bootsauna, de warme plaat, diverse sauna’s met een echte openhaard en de medewerkers en vrijwilligers lijken hier meer gevoel voor hospitality te hebben. We hadden het geluk dat er elk uur opgietingen waren. De opgietingen van Roy zijn nog even het benoemen waard en de klankschalensessie. Overigens allemaal zonder meerprijs. Eten was goed en ook hier duurder geworden, zoals alles overal. De tuin is prachtig en ik vind dit de meest fijne sauna waar ik kom. Wanneer je houd van strak en modern, dan is dit complex misschien niet de juiste match. Owhja en als laatste, een hele knappe gastvrouw
Een heerlijke sauna als je houdt van de intieme sfeer en huiselijkheid. Voor ons de perfecte plek voor een heerlijk ontspannen dagje uit. Elke keer weer een warm en hartelijk onthaal en ook door de dag heen is voelbaar hoe het personeel zich inzet er echt een heerlijke dag van te maken. De menukaart geeft voor ieder wat wils en het eten is met zorg en aandacht bereid. Zelfs met mijn ingewikkelde allergieën zetten ze zich extra in. Zonder zorgen heerlijk eten. Er zijn een paar verschillende sauna’s, welke allemaal een eigen sfeer hebben. De eendjes, eekhoorntjes en zelfs een ree in de bosrand zorgen voor een heuse natuurbeleving. Wij komen graag weer terug.
Superfijne ervaring gehad bij saunadrôme! Het was de eerste keer in een openbare sauna omgeving voor mij. De mevrouw aan de balie was heel lief en behulpzaam, evenals de rest van het personeel. Heel fijn publiek en voelde mij er op mijn gemak. Ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Wat een mooie plek! De sauna boot en bubbelbad met uitzicht op de dennen, prachtig. En dan ook nog de waggelende loopeenden die daar rondlopen <3 Het regende en sneeuwde maar dat had wel wat, daardoor kom je gelijk afkoelen in de buitenlucht. De opgieting was ook een bijzondere ervaring. Hele mooie ruimte en de hosts die de opgieting deden het heel aangenaam. Ook stilteplekken aanwezig waar je even heerlijk tot rust kan komen. Waar wij al helemaal verrast om waren was de heerlijke lunch die bij het arrangement zat, heerlijke lunch en grote portie waar je niks te kort komt. Wij komen hier zeker terug! Bedankt!
Gister dinsdag weer eens een dagje Saunadrome geweest, wat een heerlijke dag! Het was super rustig, plek in alle sauna's, bij elke opgieting die hier nog gewoon gratis is! Wij vinden het een gemoedelijke, sfeervolle en middelgroot resort, meer dan voldoende keuze voor een gehele dag. Personeel is heel vriendelijk, het eten is altijd top. Ook in het restaurant is er voor ieder wat wils, gezellige knusse zithoekjes, banken rondom de openhaard, gedeelte met normale eettafels en stoelen. Wat hier op dit moment van de crisis geweldig is, is dat er een energietoeslag wordt gevraagd en dat de temperatuur daardoor in de sauna's en bubbelbaden etc net zo warm/heet is als normaal. Liever 5 euro pp extra en een warme sauna, dan bij de concurrent ook een toeslag moeten betalen en vervolgens in een sauna zitten die 20 graden lager is gezet. Wij komen hier snel weer terug!
Wij zijn vandaag 22 oktober bij uw sauna geweest. dit tav een cadeaukaart die ik gekregen heb van mijn zoon Tot mijn spijt moet ik u mededelen dat het bezoek allerminst tot onze tevredenheid was. - Allereerst was al niet duidelijk waar de ingang was. Geen verwijzingen of bordjes waar de entree te vinden was. - De douches deden het niet. Scrubben kon dus ook niet en ook konden de haren niet gewassen worden. Terwijl bij de receptie werd gezegd dat dat binnen 10 minuten verholpen zou zijn. -De buitensauna waar een douche aan grenst maakte zoveel kabaal binnen als er buiten iemand stond te douchen dat t leek alsof er continu iemand aan t boren was. - er was niemand om op het terras te bedienen. Toen we naar binnen liepen om dan maar te bestellen werd daar koeltjes op gereageerd en was het resultaat nul. Toen er voor de tweede keer na 20 minuten weer naar binnen gegaan werd met de vraag of we twee biertjes konden krijgen werden we afgesnauwd. - Buitenzwembad was erg koud. Niet aangenaam en vol met blad - bij de grot was het water erg vies Handdoeken bij het zwembad ophangen zodat ze in het water vallen is erg onhandig. Gang bij scrub en stoomsauna heel erg glad Al met al niet iets om naar terug te keren. Alleen de Receptioniste bij het weggaan stond ons vriendelijk en bekwaam te woord.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid