facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sauna Amstelland

Sauna Amstelland

Info

Sauna Amstelland, de plek om te ontspannen. Heeft u zin in een dagje uit en wilt u eens lekker verwend worden, kom dan langs in sauna Amstelland

www.sauna-amstelland.nl

Geschiedenis

Sauna Amstelland bied u een plek om te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Naast de verschillende sauna’s en een heerlijke relaxed-ruimte waar u zich kunt opwarmen bij twee verschillende haarden kunt u ook uitstekend een hapje eten, van een broodje tot een drie gangen diner

Adres: Sportlaan 66, 1421 TE Uithoorn
Telefoonnummer: 0297530896
Stad: Uithoorn
Route: Sportlaan 66
Postcode: 1421 TE


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 00:00
Dinsdag: 10:00 - 00:00
Woensdag: 10:00 - 00:00
Donderdag: 10:00 - 00:00
Vrijdag: 10:00 - 00:00
Zaterdag: 10:00 - 00:00
Zondag: 10:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Sauna Amstelland arrangementen, Sauna Uithoorn review, Sauna Amstelland review, Sauna Amstelland Facebook, Sauna Amstelland voordeelkaart, Sauna Haarlem, Sauna van Egmond, Sauna Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BODYPLAZA BODYPLAZA 329 meter BodyPlaza biedt one by one wimperextensions van Misencil
Sjiek by Daniek Nails & Beauty Sjiek by Daniek Nails & Beauty 356 meter Goede en klantvriendelijke behandeling door een jonge dame met vakkennis
Just Patty Skincare: Schoonheidssalon / Pedicure Just Patty Skincare: Schoonheidssalon / Pedi... 518 meter Één keer in de maand kom ik hier en wordt erg goed behandeld waardoor ik ontspannend ...
BS Milena BS Milena 1 km Rewolucja w modelowaniu sylwetki!!! Zabiegi wyszczuplająco - ujędrniajace � zaprasza...
Time out for beauty Time out for beauty 1 km Catio Vital Homme behandeling gehad bij Schoonheidssalon Time out for beauty. Diepte ...
Denisdenise Denisdenise 2 km Sfeervolle salon, prima Klapp producten, vakkundige schoonheids specialiste. Samenwer...
Schoonheidssalon La Différence Schoonheidssalon La Différence 2 km Super salon! Professioneel en vriendelijk personeel en prachtige salon.
Recensies
Vandaag samen met mijn partner naar Sauna Amstelland geweest. Wij gaan er af en toe heen met een betaalbare 10-rittenkaart. We werden gastvrij ontvangen, uitgekleed en genoten van heerlijke verwarmde ruimtes en warme bubbelbaden.Zelfs het bubbelbad buiten was overweldigend warm. Zwembad schoon en fris, en mijn vrouw genoot van de diverse sauna's die aanwezig zijn. Douches ook heerlijk warm met gratis shampoo en scrubzout. Heerlijke lunch gehad in het restaurant met vlotte aardige bediening. Moe en voldaan eind van de dag naar huis, de eindafrekening viel ons mee. Wij komen snel weer terug om te genieten van een heerlijk ontspannen saunadag !!!
Ik kom al 25 jaar bij deze sauna, maar ben nu waarschijnlijk voor het laatst geweest. Bubbelbad lauw, één Turks bad niet in gebruik en het Turks bad dat wel in gebruik is heeft nauwelijks stoom en warmte. Ook het eten is niet meer wat het geweest is. Bezuinigingen kan ik begrijpen, maar er is wel een eetgedeelte aangebouwd waardoor ik de indruk krijg dat de prioriteiten wat verschoven zijn. Dat had ik liever gespendeerd gezien aan het toilet gedeelte. Het toilet is oud, stinkt en wordt niet goed schoon gehouden, waarmee ik gelijk vraagtekens zet bij de algehele zorg voor de hygiëne. Dit voelde niet als een gezond en ontspannen bezoek.
Perfect voor een bezoek van 1.5 uur met gereduceerd tarief. Maar je merkt wel dat: - douches en bubbelbaden niet comfortabel warm maar lauw zijn. - waterdruk daardoor weinig voorstelt - 1 stoombad al weken in onderhoud. - andere stoombad wordt nauwelijks nog verhit. De stoom is eerder symbolisch. - Bij het bubbelbad binnen hangt een onaangenaam natte hond luchtje. Merkbaar gas besparing. Voelt niet heel logisch voor een sauna waar je juist komt voor warmte en comfort. Wat je aan gas bespaart komt wellicht als klant niet meer terug. Penny wise pound ….. Als je 1.5 uur gaat voor Finse sauna en dompelen is het perfect. Maar voor meer dan dat kan ik het helaas momenteel niet aanraden.
Deze sauna is qua hygiëne niet zo goed overal zand, volle prullenbak bij toilet, wordt overdag geen moeite genomen om even een trekker door de ruimte te halen zodat het vuil wat weg gaat. Het is ook wat vervallen op onderdelen. De temperatuur van de sauna's is prima, evenals de temperatuur van het zwembad en de bubbelbaden. Dat vind ik belangrijk. De tuin is wel mooi en ik kan me voorstellen dat je daar in de zomer lekker kunt liggen. De prijzen van de horeca zijn echter heel erg gestegen. Zo kost een Leffe bruin volgens de website 3,40. Eenmaal binnen hadden we 2 kaarten, een drankenkaart en eetkaart. Sommige onderdelen stonden op beide kaarten maar dan met een andere prijs, wat natuurlijk al vreemd is. Daarnaast stond de Leffe bruin daar op voor, ik dacht, 4,90, ipv 3,40 zoals online staat. Bij afrekenen bij vertrek bleek het ineens 5,25. Nu kun je alle begrip hebben voor stijgende prijzen in deze tijd desalniettemin is 5,25 voor een Leffe Bruin die 1 euro in de supermarkt kost écht te veel, voor een echt speciaal bier is dat een prima prijs, maar zorg dan op zijn minst ervoor dat je prijzen transparant en duidelijk zijn. Dat is het nu absoluut niet. De lagere horeca prijzen die ze voorheen hadden zou de overige 'gebreken' wat goed kunnen maken, maar helaas is dat dus niet meer zo. Vooral om die laatste reden zouden we dan voortaan toch een wat nettere/luxere sauna kiezen, want voor de prijs hoef je hier niet meer heen De toegangsprijs is oke. Verder was het niet druk/massaal wat ook prettig is.
Fijne rustige sauna met erg lekker en betaalbaar eten, wat ik wel jammer vond was dat op de website aan wordt gegeven dat er een openhaard en buitensauna is, die zijn beide niet aanwezig. Toen ik er naar vroeg werd er verwezen naar de eucalyptus sauna maar die is met kolen en staat ook apart genoemd op de site. Dat vond ik echt minder. Ook Turks stoombad deed het niet al waren er daar 2 van. Jammer dat er buiten geen afkoel mogelijkheid is in de vorm van een slang of douche. Verder vriendelijk personeel en erg betaalbaar.
Een wat kleinere sauna, maar wel voorzien van een viertal sauna's, twee turkse stoombaden, infrarood cabines, bubbelbaden, zwembad. Het eten was prima, en de service ook. Omdat het wat kleiner is loopt er ook minder bediening, maar daar merkte je niets van. Het is wel duidelijk dat er een stukje achterstallig onderhoud is. Het is echter wel schoon. Hij is ook goedkoper dan de gemiddelde sauna, en als kleinere sauna was het ook rustiger. Ook makkelijk was dat alles heel dicht bij elkaar ligt. Je hoeft dus niet eerst een eind te lopen zoals b.v. in Soesterberg.
Vriendelijk personeel die veel klanten kent. Eten was heerlijk. Wel jammer als je wilt relaxen dat er aan de stamtafel wat oudere heren zitten die zo hard praten dat er van relaxen niet veel komt. Toilet en douche in de sauna waren vies. Grote plukken haar in de put van de douche. Een Turks stoombad was stuk. Voor de rest wel lekkere sauna's en stoombad.
Het saunacomplex is een onverwachtse oase in de stad. Vooraf waren we al gewaarschuwd dat het enigszins oubollig zou zijn, en dat kunnen we onderschrijven. Het personeel is uitermate vriendelijk en betrokken, kent vele klanten bij de naam en geen moeite is teveel. Net een Amsterdamse kroeg. Er wordt wel gewerkt aan het opknappen, er zijn bijvoorbeeld meerdere versies/jaarhangen ligbedjes maar waarom liggen de afgeschreven bedjes op een hoop tussen de struiken, en bijvoorbeeld de stoelen in het restaurant zitten prima maar er zitten wel gaten in de bekleding. Hier en daar moet je om de roestplekken heen kijken. Het is geen groot complex maar biedt alles wat je nodig hebt: Lekkere douches warm en loud, voetenbad, stoom- en gewone sauna's, een zwembad, relax stoelen en een besloten tuin met palmbomen waar je naar keuze in de zon of de schaduw kunt liggen. Wat wel beter kan is de schoonmaak, de peuken van eerdere bezoekers horen 's morgens echt weg te zijn. Maar nu iets waarbij ze zich echt onderscheiden van andere grote welness centra: De horeca! De aangeboden gerechten zijn gevarieerd, smaakvol en zeer betaalbaar. Verwacht geen bordje dat opgemaakt is met 5 soorten exclusieve groenten maar gewoon een pistolet, ruim en smakelijk belegd, ijsberg sla, komkommer, tomaat en een augurk voor een scherpe prijs. Ook de drankjes zijn aangenaam geprijsd. Het enige minpuntje in de horeca was dat wij op een erg drukke dag waren en dat daarom bepaalde zaken aan het eind van de dag uitverkocht waren. Kortom als je alle franjes van de grote centra niet hoeft, 5 sauna's genoeg vindt en zuinig ben top je portemonnee dan is dit saunacomplex een bezoek waard!
Fijne sauna, niet te groot, eigenlijk precies goed. Misschien niet zo modern of perfect, maar wel vriendelijk personeel en een gemoedelijke sfeer. Gevarieerde kaart om te eten en betaalbaar. Leuke arrangementen mogelijk. Zeker een aanrader als je niet om chic, strak of modern geeft.
Tarieven zijn heel vriendelijk en prijs kwaliteit zijn wel in verhouding. Aardige mensen. En de saunas zijn oke. Maar behoorlijk wat achterstallig onderhoud. Roestige afvoer in t voetenbad, de stoelen in het restaurant volkomen versleten en meer van dat soort zaken. Leuk voor twee uurtjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid