facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Satelliet Service Limburg

Satelliet Service Limburg

Info

Wij bieden service aan huis.

Geschiedenis

Satelliet Service Limburg

Historie:

In 2003 zijn wij begonnen met Satelliet Service Limburg.
Satelliet Service Limburg is gespecialiseerd in de verkoop en installatie van satellietsystemen en beveiligings camera's.
Bij ons of extern gekochte apparatuur wordt door onze monteur vakkundig geïnstalleerd en tijdens de installatie ontvangt u tevens een uitgebreide instructie over de werking van de apparatuur, zodat u na afloop weet hoe het systeem op de juiste manier te gebruiken.

Satelliet Service Limburg biedt de klant 24-uurs service aan huis.
Dat wil zeggen dat u belt en onze monteur zal zo snel mogelijk of op ieder ander gewenst tijdstip, hetzij thuis of op de camping, de installatie verzorgen of de storing verhelpen.

Overtuig uzelf en maak eens vrijblijvend een afspraak!

Inmiddels werken wij voor radio-televisie zaken, Electro World en Expert, want
Satelliet Service Limburg staat voor eerlijke adviezen, vakmanschap, garantie, uitstekende kwaliteit, persoonlijke service en duidelijke afspraken.



"Welkom bijWalther Digital Home Systems.uwSatelliet Service LimburgWij komen bij u aan huis voor:Satelliet systemen, montage /verkoop/storingenCamera beveiliging, montage en verkoop/storingenComputer systemen, Verkoop / reparatie/storingenCai installatie's ziggo verkoop en installatie/storingenVoor een storing zijn wij bereikbaar op Storingsnummer 06-17482763Buiten onze openingstijden storingen via voicemail inspreken en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld."
Adres: Past Dubarstraat 9, 6181HZ Elsloo (Limburg)
Telefoonnummer: 0617482763
Stad: Elsloo
Route: Past Dubarstraat 9
Postcode: 6181HZ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RB Sound Light & Vision RB Sound Light & Vision 1 km Creatief in professioneel geluid, licht & beeld.
Recensies
Redelijke prijzen. Superservice. Zeer deskundig en goed advies. Gaat pas weg als alles werkt. Richard maakt van zijn werk hobby. Niet lang helle Richard bellen
Daarnet bij Satelliet Service Limburg geweest. Kon al heel snel gerustgesteld worden door Richard. Ik kan mij in zijn geheel niet vinden in de negatieve recenties. Hij is correct, vriendelijk en deskundig. Dank daarvoor, volgende keer weer naar hem.
Op zaterdag een probleem met mijn schotel op de caravan. Na telefoontje kwam Richard vrij vlot naar ons toe. Heeft alles bekeken en kwam tot conclusie dat deze kapot was. Via hem de travelvision R7 besteld. Caravan voor ontvangst startklaar gemaakt. Ondanks pasen de bestelling gedaan. Vanaf zijn vakantieadres ons volledig op de hoogte van de bestelling gehouden. Woensdag schotel ontvangen. Klasse service die je maar zelden ziet. Richard bedankt voor je aandacht en je betrokkenheid. Was dat maar altijd overal zo.
Eerste indruk was geweldig, service en een fijn systeem. Het bleek wel een onstabiel systeem, maar dat lag aan ons volgens de eigenaar, wij snapten het niet volgens hem. Feit hij kwam wel na iedere noodoproep van ons. probleem iedere maand Toen ik hem vroeg naar het abonnement, dat ik bovenop het Ziggo abo had, en of dat nodig was, heb ik hem nooit meer gezien. Ziggo heeft het moeten oplossen
Ben nu al 2 weken aan het bellen , meneer belt gewoon niet terug. Jammer ga op zoek naar ander die beter service verleent.
Gewoon erg slecht beloofd iets te regelen maar belt niet terug en is ook niet meer bereikbaar conclusie waardeloos geen moeite waard om zaken mee te doen.
Richard bedankt voor de top service. Je bent een man van woord en daad. Deze top service kom je op vandaag maar zelden tegen. Nogmaals dank.
Prima service , goede kwaliteit producten, top informatie betreffende aanschaf producten. Een aanrader als je van plan bent je kijk en luister plezier te verbeteren.
Had gelukkig effe tijd voor ons. Deels resultaat. Wij voorlopig geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid