facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sate Keet

Sate Keet

Geschiedenis

Liefde is……..

De geur van gegrild vlees op houtskool gemengd met die van uitlaatgassen van brommertjes vinden wij heerlijk. Het doet ons direct denken aan Indonesië, een mooi land en een verre reis die we in het verleden ooit gemaakt hebben. Vrienden drukten ons op het hart geen saté te eten bij een stalletje langs de weg vanwege de grote kans op buikloop en andere nare dingen. Wij zijn niet bang aangelegd en hebben ons tonnetjerond gegeten aan die mega lekkere saté op dat drukke kruispunt. Achteraf nergens last van gehad.

Deze beleving, de smaak van overheerlijke authentieke saté, gunnen wij ook een ander! De Zuidoost-Aziatische saté vindt zijn oorsprong op Java. Geïnspireerd op kebab van Indiase handelaren, die het recept op hun beurt weer uit het Midden-Oosten kenden. Het was echt een straatsnack en dat moet het hedendaags ook zijn!

Eind 2015 zijn wij gestart met de Saté Keet en de ambulante verkoop van authentieke Indonesische saté. Een container is omgebouwd tot een ludieke ‘satay lounge’ food trailer die het straatbeeld opvrolijkt en zorgt voor een glimlach op ieders gezicht. Wij maken de saté leuker, meer ongedwongen, avontuurlijker en vaak ook lekkerder dan in een restaurant.

Het is een pop-up constructie, de trailer van de Saté Keet popt op daar waar de mensen zijn en de gezelligheid heerst in binnen- en buitenland. Wij als street food ondernemers focussen ons op de kwaliteit van ons product, dit is onze eigen niche waarin we streven naar het aanbieden van de beste kwaliteit van ons product. Door de focus op ons product spelen zaken als duurzaamheid, specialisme, ambachtschap en creativiteit een hoofdrol.

Heerlijk gegrilde saté babi wordt ter plekke versbereid door onze bevlogen medewerkers. Saté babi is saté van het varken. Meestal wordt hier varkensfilet voor gebruikt, echter wij gebruiken hiervoor de haas van het varken omdat dit gedeelte veel malser is. Ook onze zelfgemaakte saté ajam is verrukkelijk! Als vlees gebruiken we hiervoor de kippendijen en dit heeft altijd een nacht in hemelse marinade (een oud familierecept) gestaan.

Met dit ready to eat karakter krijgt de consument een inkijk in zijn eigen eten.

Adres: De corridor 12M, 3621 ZB Hilversum
Telefoonnummer: 0031622768220
Stad: Hilversum
Route: De corridor 12M
Postcode: 3621 ZB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spandershoeve Indisch Spandershoeve Indisch 13 km Prima eten. Rijsttafel voor 2 pers. Wel tijdig reserveren zeker met mooi weer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid