facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sate by JUNE

Sate by JUNE

Info

Molukse gerechten volgens familierecept / Lunch en dinner / Dagelijks open > 11.30 - 21.00 (maandag gesloten) Afhalen en bezorgen / Volg ons ook op Instagram @satebyjune / Adres > Adelbert van Scharnlaan D-4 te Maastricht

Geschiedenis

ABOUT

FAMILIE RECEPTEN
De drie neven Djehtro, Djehoshua en Refaja groeiden op in een hechte familie in de Molukse wijk in Maastricht. Cateraar en tante Joyce ‘June’ was de drijvende kracht in de culinaire opvoeding van de jongens. Als jonge helpers van hun oma en tantes leerden ze beetje bij beetje de geheimen van de familie’s recepten en ‘signature dish’ – sate.

SATE BY JUNE
Nadat tante Joyce in 2011 heen ging besloten de drie – geïnspireerd door haar ontembare werklust – zelfstandig aan de slag te gaan onder de naam ‘JUNE’. Na 16 jaar cateren voor bedrijven en feesten vanuit huis en flink wat verzoekjes van tevreden klanten geeft ‘Sate by JUNE’ vanaf medio maart tout Maastricht de kans om dágelijks van de Molukse keuken te genieten.

MOLUKS DINER MENU
In vergelijking met andere wereldkeukens is de Molukse keuken voor velen nog onbekend. Vastberaden hier verandering in te brengen biedt ‘Sate by JUNE’ een mix- & match diner menu met rijst of bami als basisgerecht en keuze uit smaakvolle bijgerechten die om te twee dagen wisselen.

Note! Bezorgen is de eerste weken nóg niet mogelijk in verband met het opzetten van de bezorgdienst.

OPENINGSTIJDEN
Dagelijks van 16.00 tot 21.00 open
Maandagen gesloten



"Maak kennis met de Molukse keuken "
Adres: Adelbert van Scharnlaan D-4, 6226 EG Maastricht
Telefoonnummer: 0623597147
Stad: Maastricht
Route: Adelbert van Scharnlaan D-4
Postcode: 6226 EG



op zoek naar gerelateerd: sate by june menu, moluks restaurant maastricht, sate by june telefoonnummer, thuisbezorgd june, sate maastricht
Recensies
Erg goed eten, via de site makkelijk bestellen en snel bezorgd op elektrische scooter. Sate was goed gemaakt en rendang was erg lekker. Geen grote portie maar ook zeker niet klein, perfect voor een snelle maaltijd. Het enige wat ik zou kunnen zeggen is dat het heviger gekruid zou kunnen worden, maar het is zeker erg lekker en toegankelijk moluks eten! Ga zeker weer bestellen om de rest uit te proberen! Vegetarische menuopties: Tofu Sate is onderdeel van het assortiment.
Echt fantastisch lekker eten! Alles heerlijk vers en zelfgemaakt. Toen wij een aantal jaar geleden voor korte tijd nog in Maastricht woonden, hebben we hier tientallen keren eten besteld. Nu wonen we in Heerlen en zijn we ontzettend blij dat er nu ook ter plekke gegeten kan worden. En wat is het een prachtige zaak geworden! Wij zullen zeker nog vaker langskomen en raden het iedereen aan.
Box menu besteld. Bezorging supersnel. Lekkere sate en nasi maar ik zal dit niet meer bestellen want de porties zijn erg klein voor €10 euro. Helaas hadden we na het eten nog steeds trek. Wellicht een goed idee om de porties wat groter te maken.
Wij bestellen al vanaf het begin bij June, eten smaakt goed is niks mis mee. Alleen de porties worden met de maand kleiner. Wat in het begin 1 kip/varken stok was maken ze er nu 2 van. Schandalig weinig voor dat geld wat wij betaald hebben.
Gisteren een gezellige avond gehad met de volleybalgroep, met als hoogtepunt een heerlijk buffet. Complimenten hoe het eten verzorgd was, voor ons een reden om binnenkort het restaurant in Maastricht te bezoeken.
Het eten is topkwaliteit en supervers! Brede keus, voor elk wat wils. Wij kwamen helemaal uit Zutphen om te proeven en mee te nemen!! Chapeau! Sadaap! Mantap!Eten: 5/5
Als Molukker uit Zwolle kan, én mag ik kritisch zijn in mijn beoordeling. Het eten van June smaakt alsof mijn eigen moeder dit heeft klaar gemaakt. Dat zegt genoeg! Nu alleen nog afhaal. Maar ik ben ervan overtuigd dat uitbreiding met zitplaatsen, jullie succesvoller zullen zijn.
Heel lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar. Niet te duur. Gevarieerd door het zelf kunnen samenstellen van een soort tapas menu. Geen toetjes, maar wel koffie/thee. Vegetarische menuopties: Verschillende groenten opties, taugé, bami/nasi/rijst/lontong en zeer lekkere tofu saté. Parkeren: Gratis openbaar parkeren voor de deur.
Heerlijk gegeten! Lekkere muziek! Goede service, kortom 5 sterren
Viel een beetje tegen. Prijs kwantiteit verhouding klopt niet. En duurde lang bij ophalen en dus was het niet meer warm thuis. Niet voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid