facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Satéboss

Satéboss

Info

Feestje? Bij de foodtruck van Satéboss krijg je echte Indische saté: huisgemaakt, authentiek van smaak, heerlijk mals en altijd vers van de barbecue.

Geschiedenis

Nederland en Indonesië zijn, door haar koloniale verleden, onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Indische keuken is een begrip binnen de Nederlandse samenleving. Dagelijks wordt er in vele huishoudens Indisch gekookt en al vele medelanders hebben de oversteek gewaagd richting het Verre Oosten, om te genieten van de heerlijke gerechten die het land te bieden heeft.

Het bereiden van saté is altijd een hobby geweest; uren van voorbereiding, het vinden van het juiste stukje vlees, het marineren en natuurlijk de barbecue op de juiste wijze aansteken…

Op menig evenement heb ik mijn gasten enorm enthousiast weten te krijgen door mijn saté. “Paul, waarom begin je niet eens iets voor jezelf?“ was een veel gehoorde opmerking en toen dacht ik waarom ook niet?! Ik wil de mensen kennis laten maken met mijn Indische saté, mijn product waaraan ik véél liefde, tijd en aandacht besteed. Saté zoals het ooit is bedoeld.

De Satéboss biedt niet zomaar een sateetje, maar de ultieme kleur, geur en smaakbeleving. We kunnen met trots zeggen dat de Satéboss een experience is die je terug neemt in de tijd, naar het voormalig Nederlands Indië. Volgens een geheim familierecept bereid, daterend uit de jaren 20 van de vorige eeuw. De traditionele bereiding op kolen creëert een unieke smaak.

Met de Satéboss Piaggio kunnen we op elke gewenste locatie de satés bereiden, vers van de barbecue. Ayo, laat je meenemen in onze saté experience, silakan en proef de heerlijke satés van de Satéboss.

Paul Hartman, de Satéboss



"Ben jij op zoek naar een saté foodtruck voor een bedrijfsfeest, een bruiloft of een verjaardag ? Dan ben je bij onze foodtruck aan het goede adres! Wij hebben inmiddels al véél cateringen voor klanten op locatie mogen verzorgen. Al sinds 2014 maken wij van ieder feest een onvergetelijke satéfuif. Alles tot in de puntjes verzorgd.Bij onze foodtruck krijg je echte saté: huisgemaakt, authentiek van smaak, heerlijk mals en vers van de barbecue. We maken onze gerechten ook vegetarisch met veel trots en liefde volgens geheim familierecept van onze Indische opa.Adoe lekker seg skattie!"
Adres:
Telefoonnummer: +31644422811
Stad: Rhenen



op zoek naar gerelateerd: Foodtruck cateraar, Foodtruck huren Arnhem, Foodtruck huren particulier, Foodtruck Barneveld, Foodtruck Roosendaal, BBQ Foodtruck Drenthe, Foodtruck huren Wijchen, Foodtruck aan huis Tiel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FunFoods FunFoods 430 meter FunFoods ...fris, creatief & gastvrij! - www.funfoods.nl
De Weert Freelancing De Weert Freelancing 979 meter Een freelance kok kan u helpen tijdens drukte, invulling tijdens een vakantieperiode ...
Pierre's Foodservice Pierre's Foodservice 1 km Mijn passie is koken!!! Ik verzorg al uw feesten en partijen. Van hapjes tot maaltij...
Toko Indonesia Express Toko Indonesia Express 1 km indonesia cateringen
Recensies
Erg tevreden dat we Satéboss hebben ingehuurd om op ons tuinfeest de maaltijd te laten verzorgen. Soepel proces om de afspraak te maken, flexibel en meedenkend, zeer vriendelijk en natuurlijk gewéldig eten. De gasten op ons feest waren ook allemaal erg enthousiast! Een echte aanrader.
Wij hebben Satéboss mogen ontvangen op het openingsfeest van onze nieuwe locatie. Wij zijn meer dan tevreden over de service van Satéboss, het eten was erg lekker en het personeel was meer dan vriendelijk. Wij zijn erg blij dat wij de Satéboss op ons feest hebben gehad!
Bedankt voor jullie heerlijke saté. Was een fijne aanvulling op het feest voor mijn vrouw. We hebben alleen maar positieve reacties gehad, dat het zo lekker was.
Heerlijk gegeten, leuke mensen en fijn om afspraken mee te maken. Zeker een aanrader!
Zeer geslaagd feest bij Tapperij Thijs in Utrecht tgv huwelijk Wout & Marie op 15 juli 2022
Heel lekker eten en vriendelijke mensen die met je meedenken. Onze gasten waren ook erg enthousiast en hebben genoten van het heerlijke eten.
Satéboss heeft bij ons vanuit de Foodtruck een fantastisch menu uitgeserveerd ter gelegenheid van mijn verjaardag. Raphaël is een eindbaas, net als zijn vader. Vriendelijk, professioneel en klantgericht. Prima communicatie, alles snel en makkelijk geregeld. Top concept, echt een aanrader! Heerlijk gegeten mannen! Tip: bestel ook de Kambing!
Geweldige service en uiteraard heerlijk eten. Alles wordt op en top voor je geregeld. Zeker een aanrader.
helemaal top! super lekker eten, alles tot in de puntjes verzorgd.
Heldere communicatie, fijn contact, goede service en heel lekker eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid