facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sassoe's Essentiële Oliën voor Mens en Dier.

Sassoe's Essentiële Oliën voor Mens en Dier.

Info

Dieren en hun mens kennis laten maken met de wondere wereld van essentiële oliën hun toepassingen en het promoten van welzijn voor mens en dier.



Geschiedenis

Lieve vrienden en vriendinnen.

Mijn missie is om door middel van bewustwording, voorlichting en het gebruik van essentiële oliën het welzijn van mens en dier te verbeteren.

Essentiële oliën
Essentiële oliën zijn erg krachtig en werken ook prachtig maar je dient er met respect mee om te gaan. Het principe ‘baat het niet dan schaadt het niet’ gaat bij essentiële oliën NIET op.

Ik ben lid en werk volgens de richtlijnen van de BCND. Dit is een Beroepsvereniging van Complementaire en Natuurgeneeswijze bij Dieren.

Huis tuin en keukenkwaaltjes kan ik zo beantwoorden maar als het om serieuzere en chronische kwalen gaat om te behandelen, dan gaat de informatie die ik hierbij verstrek over de essentiële oliën vooraf aan een anamnese (vragenlijst) waarbij ik alle aspecten en eventuele diagnose van de dierenarts bekijk en bestudeer.

Buiten het feit dat het belangrijk is dat ik meer van de situatie weet, kom ik er zo ook achter of er niet een olie of een combinatie van oliën meer effect heeft dan alleen een specifiek olie of dat het belangrijk is dat de dierenarts er nog naar kijkt.

Dit vergroot ook de kans op succes en vermindert de kans op teleurstellingen.

Essentiele olien zijn geen wondermiddelen ze kunnen echter wel de natuurlijke reactie op irritatie van het lichaam heel mooi helpen verzachten. Dit als natuurlijk alternatief voor veel reguliere middelen.

Na de anamnese begeleid ik je dan hoe je de olie kunt en mag gebruiken en wat wel en wat vooral niet te doen.

Informatie over mijn werkwijze en de tarieven kun je bekijken op mijn site www.sassoe.nl

Ik hoop gauw van je te horen.
Hartegroet Saskia Soebrati

Aromatherapeut voor honden en paarden
Gedragstherapeut voor paarden
Reikimaster
Dierenartsassistente

PS. Bij de essentiële oliën is het belangrijk om kwalitatieve goede oliën te gebruiken als je ze therapeutisch wil inzetten en voor het beste resultaat.
Kwalitatief therapeutische oliën zijn 100% zuiver zonder toevoegingen en verdunningen.
Dit is belangrijk omdat bij kwalitatief slechte oliën het op zijn minst niet werkt en in het slechtste geval kun je er ziek van worden.

LET OP! Essentiële oliën kunnen giftig zijn voor katten. Uit voorzorg katten weghouden bij essentiële oliën of volg bij mij de cursusdag essentiële olien en katten.

Disclaimer:
De omschrijvingen en adviezen met betrekking tot het gebruik toepassen en de werking van de essentiële oliën vervangen nooit de reguliere behandeling van de dierenarts medicatie of diagnose. Raadpleeg uw dierenarts of huisarts voor een medische behandeling.



Onze taak

Het welzijn van dieren te verbeteren door middel van voorlichting en bewustwording. Doordat ik me met de reguliere geneeswijze, holistische geneeswijze en gedragstherapie bezighoud, heb ik een brede visie.
wetenschappelijk onderbouwd met een holistische inslag.
Dieren en hun mens kennis laten maken met de wondere wereld van de essentiële oliën en hun toepassingen.

Adres: Kerkweg 45, 1606AM Venhuizen
Telefoonnummer: +31630778388
ln.eossas@ofni
Stad: Venhuizen
Route: Kerkweg 45
Postcode: 1606AM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk de Spiegel Praktijk de Spiegel 2 km Holistisch praktijk de Spiegel http://praktijkdespiegel.weebly.com/
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid