facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sassense, lifecoach in bewustwording

Sassense, lifecoach in bewustwording

Info

Lifecoach, lichaamswerk, healingen, coaching & counseling

Geschiedenis

Het begeleiden van jou op je pad van bewustwording, je te helpen los te komen van vastgeroeste, beperkende en vaak pijnlijke overtuigingen en je te ondersteunen bij het aangaan van issues.

Voor wie
Voor iedereen, die bereid is naar zichzelf te kijken, bij wie het verlangen om te veranderen groter is (geworden) dan de angst om afgewezen te worden en er niet te mogen zijn. Voor iedereen die het leven wil leven en niet meer alleen wil ‘overleven’. Voor iedereen die er klaar voor is om te springen in het onbekende, ook als dit soms een oncomfortabel, confronterend en pijnlijk gevoel kan geven.

Ik bak geen zoete broodjes, en hou als het nodig is op liefdevolle wijze spiegels voor. Schroom er niet voor om je huiswerk mee te geven. En zeg het ook, als ik denk je niet verder te kunnen helpen: zonder zelfreflectie en bereidheid om aan jezelf te werken, gaan sessies bij Sassense je niet verder brengen.

Wat je krijgt, is rust in hoofd en lijf, weer energie en inzichten zoals dat je wel keuzes hebt, dat je je niet op je kop hoeft te laten zitten en dat grenzen aangeven naast spannend ook heel bevrijdend en verrijkend is.



"Als intuïtieve en praktisch ingestelde life- en systemisch coach, lichaams- en energiewerker leer ik jou te kiezen voor jezelf en je grenzen te bewaken zonder schuldgevoel en zonder knoop in je buik. Zodat je weer lekker in je vel gaat zitten met een stil hoofd, een gezond stresslevel en een fijne dosis energie om te kunnen genieten van de dingen die jij wilt doen. Mijn aanpak is no-nonsense, liefdevol én met een schop onder je kont indien nodig. Met beide voeten in de klei werkend vanuit het gedachtegoed dat alles één is en met elkaar verbonden. Concreet en gemakkelijk toepasbaar.Bel of app me of meld je aan voor een gratis sessie. Of download alvast gratis mijn e-book met bewezen tips voor ontspanning, rust en energie."
Adres: Valkenhoeve 6, 3831TW Leusden-Centrum, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0611123943
Stad: Leusden-Centrum
Route: Valkenhoeve 6
Postcode: 3831TW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sport2000 Leusden Sport2000 Leusden 330 meter Welkom op de officiële Sport2000 Leusden Facebook pagina. Bij ons kun je terecht voo...
Anders Afslanken coaching Anders Afslanken coaching 1 km Begeleiding en training voor mensen met overgewicht in hun afslankproces, om zo op ge...
Recensies
Toppertje! Leuke vrouw, weet waar ze mee bezig is en de massagesessies en coaching zijn echt heel goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid