facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saskia Vreeman Makelaar 4You

Saskia Vreeman Makelaar 4You

Geschiedenis

Een eigen woning of huurwoning gaan bewonen of verkopen is een spannende zaak; hoe pak ik het aan? Wat wil ik eigenlijk en kan ik dat betalen?

Onze missie en passie is om jou daarbij te helpen op een manier zoals jíj dat prettig vindt en een klankbord voor jou te zijn bij één van de belangrijkste beslissingen in je leven! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn en daarom bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie.



"Saskia Vreeman Makelaar 4you Borne is aangesloten bij de NVM. Dat houdt in dat erbelangrijke kwaliteitseisen gesteld worden aan de kennis en de handelswijze van de makelaar.Ons huidige gebied beslaat Borne en Hengelo, waar wij gespecialiseerd zijn aankoopmakelaardij. Wij zijn - met meer dan 25 jaar ervaring - kind aan huis in de woningmarkt en hebben een groot relatienetwerk, waar veel klanten al hun voordeel mee hebben gedaan.Bent u dus opzoek naar een woning in Borne of Hengelo, Saskia Vreeman Makelaar 4you Borne helpt je verder.Daarnaast kunt ook bij ons terecht voor het verkopen van of het laten taxeren van je huis. Saskia Vreeman Makelaar 4you staatje bij in Borne en Hengelo."
Adres: Aanslagsweg 22, 7622 LD Borne
Telefoonnummer: 074-7110250
Stad: Borne
Route: Aanslagsweg 22
Postcode: 7622 LD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Borne, Dikkershof. Nieuwbouw 10 levensloopbestendige woningen. Borne, Dikkershof. Nieuwbouw 10 levensloopbe... 1 km Nieuwbouw 10 levensloopbestendige woningen in Borne vlakbij NS station en winkels.
Maris Infra Maris Infra 2 km Maris Infra heeft onze straat in Borne fantastisch gelegd. Net zoals de andere projec...
Recensies
Ik heb Mw. Vreeman geëngageerd voor een niet alledaagse opdracht. Het ging om een taxatie rapport op te maken van de staat van een huis in 2011. Deze klus heeft zij zeer serieus opgepikt en uitermate deskundig uitgevoerd! Niet alleen heeft ze alle mogelijk kanten belicht maar heeft ter controle een 2e taxateur benaderd. Was enigszins verbaasd over deze accuratesse maar deze taxatie is daardoor niet over 1 nacht ijs opgemaakt. Waarvoor hulde. Ze heeft de indruk gewekt professioneel met haar zaken om te springen en zou me geen betere makelaar kunnen voorstellen.
Huis gekocht, vervolgens verzocht deze van Funda te verwijderen. Echter wou men hier niet in mee werken, aangezien ons gekochte huis een referentie voor Saskia Vreeman was. Hoezo eigen belangen vooropstellen....
Zeer behulpzaam en accuraat.
Top aankoop makelaar in Borne
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid