facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saskia Ekas - Magnetiseur voor Paarden

Saskia Ekas - Magnetiseur voor Paarden

Info

Saskia is helderziend en heldervoelend gespecialiseerd in paarden en de paardensport.

Geschiedenis

Paardensport staat in het middelpunt van haar leven en haar ervaringen combineert zij met haar gave helderziend-en heldervoelendheid. Het “zien” en “voelen” wat het paard mankeert en de beelden vertalen naar de ruiter of eigenaar doet zij met een natuurlijk gemak en vanzelfsprekendheid, duidelijk en vanuit het paard gecommuniceerd. Het paard geeft aan haar aan waar blokkades zitten, het zadel wel of niet goed past of waarom bepaalde oefeningen linksom makkelijk gaan en rechtsom minder goed. Met de zgn "headshakers, luchtzuigers en paarden met beginnende cornage boekt zij goede resultaten. Een andere reden waarom paarden bv slaan op stal, de haren overeind hebben staan of ineens afwijkend gedrag kunnen vertonen kan er sprake zijn van de aanwezigheid van entiteiten. Deze herkent en ziet Saskia en kan ze bij het paard verwijderen waardoor het paard weer goed in zijn/haar vel komt te zitten en daardoor weer beter zal gaan presteren.

Inmiddels weten vele Dressuur, spring-en eventingruiters en amazones uit de sport haar te vinden en staat zij deze met raad en daad bij.

Adres: Krimweg 63, Hoenderlo, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-50886287
Stad: Hoenderlo
Route: Krimweg 63


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid