facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sascha Lights, Sound and DJ

Info

Sascha Lights, Sound and DJ is een jong professioneel productie- en verhuurbedrijf, gevestigd in Papendrecht en opgericht in 2015. Naast het verzorgen van gehele producties en losse verhuur is ook dry-hire, verkoop, installatie en onderhoud mogelijk.

Geschiedenis

Wij zijn een jong professioneel bedrijf in het verhuren van audiovisuele apparatuur en special FX. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige apparatuur wat bij ons hoog in vaandel staat.

Een team van jong, goed opgeleid en gemotiveerd personeel mag niet ontbreken. Creativiteit en meedenken met partners is bij ons geen punt. Wij helpen u graag in het meedenken voor uw evenement. Met onze uitgebreide keuze aan apparatuur is er altijd een passende oplossing. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen ? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op !

Adres: Rietdreef, 3355ED Papendrecht
Telefoonnummer: 0615491910
Stad: Papendrecht
Route: Rietdreef
Postcode: 3355ED


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vermeij Verhuur & Horeca Vermeij Verhuur & Horeca 758 meter Goed bedrijf werken klantvriendelijk mensen en de broodjes zijn lekker
GERSE BBQ GERSE BBQ 1 km De Facebookpagina van de meest "GERSE BBQ" van Nederland! Tevens veel mogelijkheden v...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid